IDEAS Blog Hop – New Catalog ideas

Hoihoi,

Welkom bij weer een nieuwe maandelijkse bloghop van het internationaal demonstrators team “I.D.E.A.S.”: International Demos Exciting Artistic Stampin’.

Mocht Nederlands niet jouw eigen taal zijn, dan kun je de vertaalknop in de rechter kolom aanklikken en zo in jouw eigen taal meelezen. Voel je vrij een reactie in jouw taal te plaatsen, dat zou ik erg leuk vinden.

Deze maand is het onderwerp “New Catalog Ideas”. Daarvoor maken we een kaart én een 3D-project. En daarvan zijn ALLE werkbeschrijvingen van deze blog hop verkrijgbaar. Verderop daarover meer.
Met het onderwerp kun je natuurlijk veel kanten op. Ik maakte een pocketkaart en een verpakking voor een heerlijke chocolade reep.

Voor het maken van deze twee gebruikte ik de nieuwe kleur Just Jade, in combinatie met het gezellige DSP Flowers for Every Season.
Ook het lint en de embellishments staan in de nieuwe jaarcatalogus.
De kleuren spreken erg aan, in hou ervan!

Wil je deze projecten ook maken? Bij deze blog hop hoort een serie tutorials (werkbeschrijving met foto’s), waarin ook beide projecten van mij met tekst en werkfoto’s haarfijn, met maten in centimeters én inches, worden uitgelegd.
Vraag dan de hele serie in 1x aan. Niet alleen een tutorial (dus van beide projecten!) van mij, maar de hele serie van álle deelnemers ontvang je in één keer.
Hoe dan?

  1. gratis bij een catalogusbestelling van minimaal €35,00 (via mail of mijn officiële webshop)
  2. bestel de tutorial bundel los voor €15,00 via mail aan mij

Er is een voorwaarde aan verbonden: wij hebben hard gewerkt aan de projecten, de beschrijvingen zijn alleen voor eigen gebruik bedoeld. Wij hopen op jouw begrip hiervoor. Weet jij iemand die ook zo’n bundel wil hebben, geef haar/hem dan eenvoudig mijn mailadres zodat diegene contact met mij kan opnemen.

Mailen kan naar attelyootje@gmail.com
Of via het contactformulier op deze website.

Alle gebruikte artikelen staan in de tutorial vermeld.

Wil je nog meer inspiratie op doen ga dan verder naar Judy May, klik op de knop NEXT hieronder. Ik ben ook heel benieuwd wat zij heeft gemaakt.

Groetjes,
Yolanda

12 reacties op “IDEAS Blog Hop – New Catalog ideas”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.