Meteen naar de inhoud

IDEAS Blog Hop – My favourite bundle: Free As A Bird

Welkom bij weer een nieuwe maandelijkse bloghop van het internationaal demonstrators team “I.D.E.A.S.”: International Demos Exciting Artistic Stampin’.

Mocht Nederlands niet jouw eigen taal zijn, dan kun je de vertaalknop in de rechter kolom aanklikken en zo in jouw eigen taal meelezen. Voel je vrij een reactie in jouw taal te plaatsen, dat zou ik erg leuk vinden.

Deze maand tonen we ieder onze favoriete bundel. Voor mij is dat de bundel “Free as a Bird”. De vogels en bloemen laten zich zo heerlijk inkleuren. Daarbij vind ik de tekeningen zó mooi, ze spreken mij echt aan.

Een bundel dus. Je zou verwachten dat de gestempelde afbeeldingen uitgestanst kunnen worden met de dies, maar niets is minder waar. Het is puur handknipwerk wat ik heb gedaan, want de dies zijn Labels, voorzien van een allerliefst stikrandje. Een set van verschillende maten.

Ik heb er twee projecten mee gemaakt om jullie mee te inspireren.
Wil je ze ook maken? Bij deze bloghop hoort een serie tutorials, waarin beide projecten van mij met tekst en werkfoto’s haarfijn met maten en al worden uitgelegd.

Niet alleen een tutorial (deze van beide projecten!) van mij, maar de hele set van alle deelnemers ontvang je in één keer.
Hoe dan?

  1. gratis bij een bestelling van minimaal €35,00 (via mail of webshop)
  2. bestel de tutorial bundel los voor €15,00 via mail

Er is wel een voorwaarde aan verbonden: wij hebben hard gewerkt aan de projecten, de beschrijvingen zijn alleen voor eigen gebruik bedoeld. Wij hopen op jouw begrip hiervoor. Weet jij iemand die ook zo’n bundel wil hebben geef haar/hem dan eenvoudig mijn mailadres zodat diegene contact met mij kan opnemen.
Mailen kan naar attelyootje@gmail.com
Of via het contactformulier op deze website.

Alle gebruikte artikelen staan in de tutorial vermeld.

Wil je zien nog meer inspiratie en verder naar Carla Blake, klik dan op de knop NEXT hieronder.

Groetjes,
Yolanda

13 reacties op “IDEAS Blog Hop – My favourite bundle: Free As A Bird”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.