IDEAS Blog Hop-Enjoying Sale-a-Bration

Hoihoi,

Wat gaat de tijd snel he?
Welkom bij onze augustus bloghop van IDEAS, een groep internationale Stampin’ Up!-demonstratrices die je graag voorzien van inspiratie rondom de actie Sale-a-Bration. De actie loopt nog tot eind augustus. Laat je inspireren door onze voorbeelden met kadoos uit de actie, er is genoeg keuze!

Hieronder zie je alvast sneak peeks van onze werkstukken:

Deze keer heb ik gewerkt met het leuke Zilver & Goud Designer Papier 6″x6″ (15,2×15,2cm), maar als je goed kijkt zie je ook een deel uit een set Landelijke Kringen Design Papier 12″x12″ (30,5×30,5cm).

Allereerst heb ik het grappige rendier gestempeld op WaterColor Paper en ingekleurd met Aquarelpotloden en Blends.
Hierna heb ik een stuk Zilver&Goud DSP ingekleurd met diverse kleuren om het Noorderlicht na te bootsen.
Voor een heel mooi 3-D effect werkte ik met het Donzige Verf met Sneeuweffect (je moet er maar op komen) / Snowfall Accents Puff Paint. Echt, dit geeft een WOW-factor aan je werk. Heel leuk voor … nou ja: sneeuweffecten. Voor de verwerking van de Puff Paint heb je wel een Heat Tool nodig: door de hitte zet de vloeistof uit, zeg maar net als scheerschuim.
Wel een tip: eerst even uitproberen op een reststukje kaartkarton.

Daarbij met een superleuke stansset een klein doosje gemaakt uit het leuke DSP.

Wil je de techniek achter de kaart en het doosje zien, dan vind je de complete beschrijving daarvan in de complete IDEAS tutorial bundel van deze maand.

Hoe je aan de tutorials-bundel komt staat hieronder beschreven:

Wil jij onze projecten ook maken? Ik kan ze je warm aanbevelen.
Bij deze bloghop hoort een serie van 15 uitgebreide tutorials (werkbeschrijving met foto’s) (83 bladzijden!), waarin ook mijn project met tekst en werkfoto’s haarfijn wordt uitgelegd – met maten in centimeters én inches. Ook de gebruikte producten staan hierin vermeld.
Vraag de hele tutorial bundel in 1x aan. Je ontvangt niet alleen de tutorial van mij, maar de hele bundel van álle deelnemers in één keer.

Hoe dan?

  1. gratis bij een catalogusbestelling van minimaal € 35,00 (mail mij svp je bestelling met opmerking dat je de bundel erbij wilt ontvangen)
  2. bestel de tutorial bundel zonder bestelling voor € 15,00 via mail aan mijattelyootje@gmail.com

Er is één voorwaarde aan verbonden: wij hebben hard gewerkt aan de projecten, de beschrijvingen zijn alleen voor eigen gebruik bedoeld. Wij hopen op jouw begrip hiervoor.
Wil jij de tutorialbundel ontvangen naar aanleiding van jouw bestelling, mail mij dan svp tegelijk met je bestelling.
Weet jij iemand die ook zo’n bundel wil hebben, geef haar/hem dan eenvoudig mijn mailadres zodat diegene contact met mij kan opnemen.

Nu je mijn bijdrage hebt gelezen en bekeken, zou ik het erg leuk vinden om jouw reactie hierop te mogen lezen. Onder dit bericht kan je jouw reactie plaatsen. Alvast bedankt daarvoor!

Door hieronder op de knop NEXT te drukken kan je verder hoppen naar Debbi Beal Green, zij heeft een heel leuke bijdrage voor jou in petto.
Bedankt voor je bezoek, hoop dat je het leuk vond.

Groetjes,
Yolanda / “Attelyootje”

10 gedachten over “IDEAS Blog Hop-Enjoying Sale-a-Bration”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Chat openen
Hallo,
Waarmee kan ik je helpen?