Meteen naar de inhoud

Getrouwd…

Afgelopen maandag was het feest. Bescheiden hoor, want dat kan nu even niet. Maar we hebben wel gevierd dat onze oudste dochter is getrouwd met haar lief.
Door de sneeuw liep er wel één en ander anders dan we hadden gepland. De trouwambtenaar kwam later doordat de trein ietwat vertraging had. Mijn zoon en zijn vrouw kwamen van iets dichterbij maar toch genoeg veraf om eerder dan gepland te vertrekken. Ze stonden na 300 meter van hun huis al vast in het verkeer.

Wij stonden om de hoek te wachten tot ze uit huis vertrokken naar het Gemeentehuis. Want wij konden helaas niet mee naar binnen, alleen de 2 getuigen. Wij zouden stiekem naar binnen sluipen om de woonkamer te voorzien van een heleboel rode rozen. Was nog een grotere klus dan verwacht.
Doordat een grote vrachtauto het nodig vond om midden op de weg te gaan staan uitladen bij de overburen, moesten wij keren en omrijden. Dat bracht ons nét te laat bij het gemeentehuis, waar ze al buiten stonden! In de kou, in de sneeuw! Oeps!

Wij zijn even mee naar huis gereden, om te feliciteren. Wat voelt dat vreemd: niet even aan het hart drukken… niet zoenen… heel apart! Maar, vanwege de twee zwangere dames in het gezelschap, kozen we unaniem om de afstand letterlijk te bewaren.
Wij zijn thuis een kopje koffie gaan drinken met onze jongste dochter. En onze zoon en schoondochter bleven voor het gebak: een prachtige marsepeinen taart met enorme heerlijke strikken! Natuurlijk voorzien van een pas getrouwd bruidspaartje erbij.

Een uurtje later zijn wij naar het huis gegaan om van de taart, samen met een kopje koffie, te genieten.
Je kan mij enorm blij maken met marsepein, dus ik had moeite om me netjes te gedragen 🙂

Ja en dan zitten jullie natuurlijk te wachten op de foto’s. Veel heb ik er niet, maar ze zijn erg leuk!

Al met al was het echt wel een bijzondere dag. We hebben er gelijk een bonus-kleinzoon bij, hartstikke leuk! En dan nog een kleintje onderweg… wat is het leven goed!

Ik maakte een felicitatiekaart voor hen, met wensen voor een gelukkig huwelijk: een superbrede kaart van 9 x 4 inch, en dan nog eens dubbel. Een passende enveloppe maakte ik op maat met hetzelfde luxe papier.

Het is een prachtig glimmende kaart geworden. Het luxe Shimmery White als basis met net dat tikje shimmer erin! En het Specialty DSP dat zo mooi rosé-goud glimt! En niet te vergeten de goud-emboste teksten. Een mooi geheel geworden. Voor een dolgelukkig paar!

Groetjes, Yolanda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.