Daisy Lane / Pluk de Dag

Hoihoi,

Met de verschijning van de nieuwe catalogus is er een nieuwe Nederlandse stempelset toegevoegd aan het assortiment van Stampin’ Up!: Pluk de Dag!

En wat mij zo blij maakt is dat er ook nog een bijpassende pons is: de medium Daisy Punch, een mini-margriet – de grotere pons heeft dus nu een klein zusje gekregen. Zo lief! Had de Daisy punch al veel mogelijkheden, deze maakt een combinatie ook hartstikke leuk!
De stempelset is los te koop, evenals de pons, maar helemaal leuk wordt het als je ze samen aanschaft, want dan krijg je 10% korting op de bundelprijs.

Naast de margriet zitten er nog een paar stempels bij waarmee je heerlijk kunt spelen. De varentak ziet er ook prachtig uit en is heel mooi voor achtergronden maar ook met verschillende technieken is deze prima te verwerken.

De eerste kaart is een model die ik eens eerder gemaakt heb, nu met een vierkant label op de flap.
Het randje op de witte inlegkaart is gestempeld met het kleine bloemetje dat in de set zit. Zo lief!
Door een aantal bloemen uit te ponsen kun je een volle bloem maken.
Voor de blaadjes heb ik op een reststukje de varen gestempeld en daaruit de blaadjes geponst.

De tekst Pluk de Dag is vertaald in het Latijn Carpe Diem. Ik vind dat ook een heel mooie tekst. En Carpe Diem zit in de Duitstalige set die ook bestelbaar is.

Deze maand is het toevallig ook nog een keer heel leuk om te bestellen: bij (iedere) € 60,- die je besteedt aan bestelartikelen ontvang je een Bonus Days kortingcode die je in augustus bij je bestelling kunt verzilveren.

Wil je deze stempelset of misschien wel de bundel bestellen, mail dan naar attelyootje@gmail.com
Of klik hier voor het contactformulier op deze website.
Of je kunt direct via de webshop bestellen, door op een van de afbeeldingen hieronder te klikken kom je direct binnen (betaal met creditcard).

Groetjes, Yolanda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.