Meteen naar de inhoud

Bloghop StempelSchatten – Zomer met Bijzondere Zonnebloemen

Hoihoi,

Fijn dat je (weer) langskomt voor een nieuwe bloghop van de Stempel Schatten.
Wij zitten vol met inspiratie voor jou met actuele stempels uit de jaarcatalogus, die wij al een tijdje aan onze verzameling hebben toegevoegd, maar die we éigenlijk niet zo vaak (meer) gebruiken. Onze bloghops zijn daarom een ware bron van ideeën met stempels die je misschien ook al even geleden hebt aangeschaft, en deze weer eens erbij te nemen.
Misschien zie je tussendoor een set die je al lang op je lijstje hebt staan. En mocht je op dit moment tóch nog kiezen voor die set. Dan ben je bij ons aan het goede adres.
Maar ook voor andere producten die een mooie aanvulling vormen.

Laten we gauw gaan kijken wat ik voor je heb gemaakt in ons thema ZOMER, met behulp van de Nederlandstalige stempelset Bijzondere Zonnebloemen en de bijpassende stansset Zonnebloemstansen.

Voor deze kaart gebruikte ik verschillende materialen, maar centraal staat … de zonnebloem natuurlijk. Dat kun je wel zien. Lekker groot aanwezig! En heel fijn vind ik dat je hem kan inkleuren met de Stampin’ Blends.
Eerst stempelde ik de bloem met Cinnamon Cider inkt op een stuk Basic White Thick – dat kleurt heerlijk met de Stampin’ Blends! Daarna ingekleurd (lekker “rommelig” zodat je nog wat witte deeltjes ziet) met Daffodil Delight, So Saffron, Calypso Coral, Soft Suede en hier en daar aangetipt met de Color Lifter – een kleurloze stift om hier en daar wat lichtpuntjes te maken.
Met de bijpassende stans is het makkelijk om het figuur in een handomdraai te stansen.

De groene bladeren heb ik gestempeld met mijn favoriete groen: Granny Apple Green, daarna met dezelfde kleuren Blends ingekleurd en accenten gegeven met de Color Lifter. Ook de bladeren zijn uitgestanst.

Een gestanst takje van Pale Papaya cardstock maakt de toef af.

Voor de kaartbasis gebruikte ik Pale Papaya cardstock.
Hierop delen Designer Series Paper “Prachtperzik” (in het Engels heet het “You’re A Peach”), gemat op een stuk Granny Apple Green cardstock.
Misschien zie je het net: ik heb een beetje gesmokkeld met een nieuwe stempel (OOPS… maar het staat wel erg leuk…). Die tekst móest er gewoon op, maar dan in second-generation techniek, zodat hij niet teveel opvalt maar wel nét dat beetje touch geeft wat ik zo leuk vind. Stempel jij ook weleens op DSP? Zo niet, ik kan je aanraden het ook eens te proberen, het resultaat mag er zijn!

De wenstekst stempelde ik Met Cinnamon Cider inkt op een 3/4″ strook Pale Papaya en ponste het uiteinde met de “Kies Je Eigen Banner”- pons (in het Engels “Banners Pick A Punch”). De banner is verhoogd opgeplakt met Dimensionals.
De tekst die je hier ziet is niet de hele tekst van de stempel. Ik heb er namelijk een deel uit weggeknipt met een Paper Snips schaartje (lekker scherp), want ik vind het genoeg om te zeggen: Je bent een geweldig mens.

Het geheel is op de kaart geplakt, deels met Tombow (Multipurpose Liquid Glue) en Dimensionals.

Ook de binnenkant is voorzien van een gestempelde zonnebloem, op een stuk Basic White gestempeld met Cinnamon Cider.

Nog even een paar wist-je-datjes:
– wist je dat:
– je een complete lijst van gebruikte artikelen/producten aan het einde van dit bericht aantreft, compleet met link naar mijn officiele Stampin’ Up!-webwinkel?
– je natuurlijk ook “gewoon” bij mij kan bestellen? Stuur een email, mijn mailadres staat hieronder vermeld.
– het DSP in de aanbieding is en dat er 15% korting krijgt (op 9x geselecteerd papier)? Haast je: nog tot en met 2 augustus.
– Second Generation stempelen is een techniek: beïnkt de stempel, stempel af op een kladje en vervolgens op je papier. (Tweede generatie stempelen…)
– Het knippen met een Paper Snips schaartje supergeweldig gaat? Papier, lint, draad, noem het maar op. Voor Dimensionals en andere plak-aangelegenheden gebruik is een aparte schaar.
– Op 3 augustus de nieuwe mini/najaarscatalogus van start gaat?
– En vanaf 3 augustus weer 2 maanden lang Sale-A-Bration (2) plaatsvindt?
– Er dan tijdens Sale-A-Bration ook een nieuwe geweldige startactie gedurende 2 maanden is?
– Je nog steeds via mij een mini/najaarscatalogus kunt opvragen via het aanvraagformulier? (lees ook de voorwaarden)
– Je mijn persoonlijke website/blog kunt volgen via emailbericht? In de rechter kolom staat een button waar je jouw gegevens kan invullen.
– Je via mijn persoonlijke website ook kan shoppen voor Retired artikelen? Klik HIER
– Mijn mailadres is attelyootje@gmail.com, of gebruik het contactformulier voor vragen.

Nu ben ik dan toch echt aan het einde gekomen van mijn blogpost.
Fijn dat je helemaal tot hier gekomen bent. 🙂 Heel hartelijk bedankt voor je bezoek! Graag tot een volgende keer.
Wil je nog een reactie achterlaten op mijn kaart? Dat kan onder het bericht.

Wil je verder hoppen, dan kun je op de naam onder die van mij klikken in de onderstaande lijst.

Heel veel plezier nog!

Groetjes, Yolanda

Klik op de afbeelding om de lijst met gebruikte producten in mijn webwinkel te kopen / bekijken

15 reacties op “Bloghop StempelSchatten – Zomer met Bijzondere Zonnebloemen”

  1. Mooi! Ik hou van deze zonnebloemen! Heel subtiel zo met deze kleurcombinatie! En ik ben blij dat ik niet de enige ben die tekststempels soms in stukjes verdeeld! Heel mooi gemaakt

  2. Wauw, wat een mooie zonnebloem kaart, prachtige kleurschakering in de bloem.
    Het is een geweldig mooi voorbeeld om te proberen de schakeringen zo goed te oefenen. Dank je voor het delen.
    Het is een prachtige set om met de blenders te oefenen.

    1. Dankjewel Annette. T was me weer een plezier om hiermee te werken. Ik vind het ook erg fijn dat de Blends zo goed combineren met elk van onze kleuren. Keuze genoeg. Groetjes, Yolanda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.