Meteen naar de inhoud

Bloghop IDEAS August Tutorial Bundle – Floral Fun – Simple and Stepped Up Cards

Hoihoi,

Welkom bij weer een nieuwe bloghop van onze groep Internationale Demonstratrices. In deze maand augustus willen wij je laten zien hoe je binnen het thema “Floral Fun” (vrij vertaald “Bloemenpracht”) simpele kaarten kunt maken maar ook hoe je deze wat “meer” aan kunt kleden tot een Stepped Up kaart.

Deze keer heb ik gekozen om te werken met de Prized Peony.
Ik ben gek op die pioenrozen. Wij hebben al jaaaa-ren een prachtige bos in onze tuin staan. Mijn schoonvader kweekte ze op in eigen tuin, en daar is het een stek van. Het is echt al een oude plant geworden (mijn schoonvader overleed in 1997), en doet het nog reuze goed. Ze ruiken zo heerlijk, vooral in de vroege ochtenddauw.

En hoe leuk is het dan dat er nu een mooie set/bundel is om mee te spelen.
Gecombineerd met heatembossing techniek, een techniek waar ik erg van hou.

Het model kaart is smal, ongeveer 7cm / 3 inch hoog. Fijn om mee te werken. En laten we nu ook een embossingfolder hebben die je daar mooi bij kunt gebruiken …

Zoals gezegd: een vrij simpele kaart (eh… nou ja, voor mij wel) en een stepped up kaart. Voor een stepped up kaart gebruik je dezelfde onderdelen en maten, maar dan wat meer uitgebreid met technieken, of accessoires.

Wil je deze kaarten ook maken en stap-voor-stap volgen op welke manier, dan staat dit beschreven in één van de tutorials die je kunt verkrijgen via mij. Onze groep demo’s heeft er hard aan gewerkt om dit alles in een tutorialbundel (een lessen-bundel) te zetten. De tutorials zijn voorzien van duidelijke werkfoto’s.

Hoe werkt het:
Maak een keuze uit het lopende totale catalogusassortiment voor minimaal € 60,- en je krijgt de tutorial bundel van mij er gratis bij. Geef aan bij je bestelling dat je de tutorial wilt ontvangen svp.
Met de bundel/productpakket Prized Peony zit je meteen goed met € 69,25.

Wil je alleen de tutorialbundel kopen, dan is deze voor € 15,- verkrijgbaar.

Mail jouw bestelling naar mij via attelyootje@gmail.com, ik help je graag de juiste keuze te maken.

Ik ben erg benieuwd wat de volgende deelnemer aan deze bloghop heeft gemaakt. Klik op de cirkel met pijl hieronder en je wordt doorgeleid naar de volgende blogger.

Neem contact met mij op voor de gebruikte materialen.
De gebruikte materialen staan ook in de tutorial vermeld.

Groetjes,
Yolanda

8 reacties op “Bloghop IDEAS August Tutorial Bundle – Floral Fun – Simple and Stepped Up Cards”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.