Blog Hop Stempel Schatten – HERFST

Hoihoi,

In deze tijd van het jaar staat het heerlijke spel van kleuren in de hoofdrol: de HERFST
Precies dat is het onderwerp deze maand van onze StempelSchatten Blog Hop. Vol met mooie inspiratie voor jullie om lekker mee te doen.

Ik heb weer eens in mijn kast met actuele stempels gekeken, en vond een stempelset die op het ogenblik minder de aandacht trekt. Misschien komt dat een beetje omdat de tekeningen er wat winter-achtig uitzien en je geneigd bent om deze set in de winter te gaan gebruiken. Dat kan natuurlijk!
IK vond het leuk om de diertjes, die ik gebruikte voor de versiering van mijn creaties, in te kleuren met o.a. de warme kleuren van de herfst.

Het is ook een fijne set, omdat er geen teksten bij zitten: dus in elke taal te gebruiken, combineer naar hartenlust.

Het doosje is één van de verpakkingen uit ons assortiment. Natuurlijk kun je zelf een doosje maken, maar dit is wel super handig. Even vouwen, beetje lijmen en klaar ben je, om iets moois, iets leuks, iets lekkers, iets ruikend…. weg te geven.

Ik heb gekozen voor een ondergrond van de mooie Winterse Kringen stans (Seasonal Swirls Dies) voor de herfst. Gemaakt van een paar herfstige kleuren vormt het een mooie achtergrond voor de diertjes.

Ben je al nieuwsgierig geworden naar de combinatie van deze prachtige producten samen? Natuurlijk staan de diertjes van Nature’s Beauty centraal. Ik combineerde de kransen op een kaart van 10x10cm, maar ook op een heel fijn Kraft doosje

Zoals je ziet heb ik een beetje, heel klein beetje gesmokkeld. Maar naast de geweldige tekst-stempelset Inspired Thoughts gebruikte ik nog een geweldige set. Geweldig omdat ik van beiden de gebruikte lettertypes zo mooi vind. En als dan de tekst ook nog eens aanspreekt… iets met liefde op het eerste gezicht…

Hey – en heb je gezien dat de tekst op het kaartje ook nog eens de titel van de Nature’s Beauty in zich draagt? Daarom heb ik dus even gesmokkeld. Maar goed: ook deze stempelset is geweldig mooi en heel erg bruikbaar.

De diertjes heb ik gestempeld met Memento en ingekleurd met Blends.
Voor de teksten gebruikte ik het warme Cajun Craze.

Geef je reactie gerust op mijn werk voor deze bloghop. Altijd leuk om te lezen wat een ander vindt.
Alvast heel erg bedankt je bezoek aan mijn website, en ook alvast bedankt voor je reactie. Gezellig!

Hop hierna verder naar de volgende deelnemer. Volg de lijst met deelnemers hieronder:

Volgende maand is er weer een nieuwe bloghop van ons. Kijk jij er ook al naar uit?

De gebruikte artikelen staan hieronder in de lijst. Wil jij ze aanschaffen of wil je andere producten aanschaffen dan kan dat door een mail te sturen naar attelyootje@gmail.com of via CONTACT

Groetjes,
Yolanda | Attelyootje

Product Overzicht

6 reacties op “Blog Hop Stempel Schatten – HERFST”

  1. Ja echt leuk Yolanda, deze diertjes gebruiken voor herfstige projecten. En zo combineer je je Stempel Schat met iets nieuwers, en dat geeft zowel het oudere als het nieuwe item weer nieuwe looks. Mooi kleurgebruik hoor, en een schattig kaartje en doosje!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.