Meteen naar de inhoud

Blauw, geel en Zonnebloemen

Hoihoi,

Het houdt niet op, de ellende waar we dagelijks over horen en zien in Oekraïne. Het houdt mijn gedachten bezig.
Hoe kan het toch stoppen? Waar gaat het naartoe?

In ieder geval zijn de bewoners van het land er niet al te best aan toe.

Hoe kun je nu helpen met stempels, bedacht ik mij…

Ik las op internet: Oekraïne is wereldwijd de grootste teler van zonnebloemen, gevolgd door Rusland. De zonnebloem wordt al lang aangezien als de nationale bloem van het land en is diep geworteld in lokale tradities.
De zonnebloem lijkt zo voort te groeien van nationale bloem van Oekraïne tot symbool tegen de oorlog en van solidariteit met het land en haar inwoners. 
Nou, ik heb weleens wat mooie werkstukken gemaakt met de set/bundel “Bijzondere Zonnebloemen”, je hebt ze vast al eerder gezien. Je ziet ze hier in een afbeelding:

Nu de kleine Stans-&Emboss machine in de aanbieding is, is er tegelijkertijd een geselecteerd aantal “bundels” (Stempelsets met bijpassende stanssets) extra in de aanbieding. En laat nou de bundel “Bijzondere Zonnebloemen” ook afgeprijsd zijn….
Van € 62,00 voor € 55,00.
Deze aanbiedingen zijn geldig in de maand maart.

Om Oekraïne te steunen is er het Gironummer 555 geopend, maandag is er ook een radio/TV-uitzending speciaal voor dit doel, en ik wil daar mijn verdiensten van deze bundels naar overmaken. Jij houdt er een prachtige bundel van over om mooie werkstukken mee te maken. Laat je inspireren door mijn voorbeelden, die nog steeds op mijn website te zien zijn.

Dus: wil je meehelpen om dat voor elkaar krijgen, bestel dan zsm jouw bundel “Bijzondere Zonnebloemen” – een bundel met Nederlandse teksten. Ook in het Engels is deze bundel verkrijgbaar.
(hopelijk kan alles wel gewoon geleverd worden, de zonnebloemen zijn zeer gewild momenteel, dus die restrictie behoud ik mij voor; dus wacht niet te lang?)

Deze actie is puur eigen initiatief en is niet door Stampin’ Up! georganiseerd of bij andere demonstratrices geldig.

Mail je bestelling naar mij: attelyootje@gmail.com
Of app mij, mijn telefoonnummer staat ook op deze site vermeld.
Ik maak dan zo spoedig mogelijk mijn verdienste over op het eerder genoemde gironummer.
Alvast super bedankt dat je mee wilt doen.

Liefs,
Yolanda / “Attelyootje”

P.S.: even ter aanvulling, want ik kreeg er vragen over: de afdracht van mijn verdiensten, doe ik ook van bestellingen anders dan deze Bijzondere Zonnebloemen set/bundel. Deze actie is geldig tot en met 15 maart.
Doe je mee?

1 reactie op “Blauw, geel en Zonnebloemen”

  1. Lida de Leeuw van Weenen

    Mooi initiatief, Yolanda. Ik heb ‘m al van Christa maar ik hoop dat de kortingsactie mensen aanzet om mee te doen aan jouw initiatief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.