Alles KITS?

Hoihoi,

Ken je deze nog: Alles Kits? Met de kids?
Wij, bij Stampin’ Up! kennen ook Kits, maar dan op een andere manier, en ik vind ze leuk!!!
Nu vraag je je natuurlijk af: een kit? Wat houdt dat in? Wat zit daar allemaal in?

De inhoud is eigenlijk altijd samengesteld uit kaartkarton, al of niet bedrukt, enveloppen (idem), een stempelkussentje (Stampin’ Spot), een velletje Photopolymer stempels, plakmiddelen, accessoires…soms zitten er ook stickers bij. Alles verpakt in een handige opbergdoos.
Soms kan het kaartenset zijn, om op snelle wijze een mooie kaart te maken. Zo’n set kan samengesteld zijn met teksten die al voorgedrukt zijn, soms in verschillende talen, zodat je kunt kiezen.

Er blijven vaak onderdelen over, waar je nog verder mee aan de slag kunt, maar vooral de stempels en de stempelkussentjes zijn erg geliefd.
In sommige pakketten zit zelfs ook een stempelblok.

Dus ik wil eigenlijk maar zeggen: handig om in huis te hebben, dicht bij de hand, om snel een kaart te kunnen maken en verzenden. Ik weet het zelf maar al te goed: op het laatste nippertje (lees: vaak te laat) is er een kaart nodig en dan biedt zo’n kit uitkomst. Niets meer bij elkaar zoeken, want dat is al voor je gedaan. En wat dacht je hiervan: zo met het vooruitzicht van de vakantieperiode helemaal super toch, om (misschien een aantal kits) mee op reis te nemen. Alles kun je in de verpakking meenemen, en ook weer opbergen. Zomaar, in een verloren uurtje of gewoon lekker even aan de knutsel. Het kan allemaal. En voor ieders smaak is er wel een leuke kit verkrijgbaar binnenkort.


Er is een flyer van, die kun je HIER downloaden en bekijken. Je kan deze ook bij mij opvragen, ik stuur hem je graag toe.
Wil je er meer over weten? Stuur mij een email via attelyootje@gmail.com of via het CONTACTFORMULIER op deze website.

Groetjes,
Yolanda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.