Meteen naar de inhoud

Wie jarig is trakteert…

Hoihoi,

Hoera…..

Maart… ieder jaar vier ik dan een feestje omdat ik “jarig” ben. Niet echt, dat is in juni, maar wel echt voor Stampin’ Up!
Ik ben in maart 2013 gestart om het voordeel en moet je zien waar ik nu ben: ik heb veel mensen leren kennen, veel gereisd, een team met 14 creatieve teamleden op wie ik heel trots ben, en ontzettend veel lieve klanten ontmoet en leren kennen die mij trouw zijn door naar mijn workshops te komen en af en toe een bestelling te doen.
Om deze redenen wil ik voor jullie graag iets terug doen: bij je bestelling vanaf € 40,- (catalogusproducten) wil ik je een setje Dimensionals (3-D plakkers – normaal of mini) of een flesje Tombow lijm (die sterke…) cadeau doen.
Aan jou dus de keuze. Geef je die keuze even aan bij je bestelling? Alvast hartelijk bedankt.

Komend weekend doe ik een verzamelbestelling de deur uit. Wil je meedoen zorg dan dat je bestelling vóór zaterdag 17:00 uur in de mail staat. Vragen? Ook dan is mail welkom via attelyootje@gmail.com of via het contactformulier op deze website.

Groetjes, Yolanda

1 reactie op “Wie jarig is trakteert…”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.