Welkom – en kleine hindernissen opgelost

Hoihoi!
Leuk dat je weer langskomt bij de nieuwe website Attelyootje.nl
Heb jij hem al bij je favorieten gezet?
Om regelmatig nieuws te ontvangen kun je je abonneren door je emailadres in de rechter kolom achter te laten. 

De nieuwe website was iets te vlug de lucht in gegaan. Nadat voor ons leek alsof alles naar behoren werkte, bleek dat bij jullie – de bezoekers – juist niet het geval. Dat kwam omdat we eerst een website hebben gebouwd die later verhuisd is. Technisch verhaal. Maar wat bleek: bepaalde instellingen worden door de providers bewaard, waardoor inloggen soms niet lukte. Is dat bij jou het geval, dan is dat te verhelpen door:
– wifi uit- en na 1 minuut weer aanzetten,
– je apparaat waarop je werkt (telefoon, tablet, laptop, computer) uit- en aanzetten,
– en opnieuw proberen in te loggen. 

Voor iedereen is het even wennen, dat dingen op een andere plaats en manier gevonden worden, daarom zal ik steeds stapje voor stapje de belangrijkste punten eruit lichten en vertellen hoe de je site kunt gebruiken. 

Je kunt zelf ook een ronde maken: begin bovenaan de pagina, door boven de banner met ATTELYOOTJE in de regel te klikken op alle tabs. Bij sommige staat een klein pijltje naar beneden: als je daarop klikt verschijnt een rolmenu, waar je de onderdelen kunt kiezen om heen te gaan. 
Kom je bijvoorbeeld bij de stempelafbeeldingen, dan kun je daar vervolgens in bladeren door op VOLGENDE te klikken. Kijk maar eens rond. 

Wil je iets bestellen uit Scherp Geprijsd, dan kan dat door het reactieformulier in te vullen. Je ontvangt een mail van mij retour met een betalingsverzoek en verzoek om adresgegevens. 

Alle volgers van mijn blog kunnen nog steeds op mijn oude blog komen, maar dat wordt niet meer bijgewerkt en zal in de toekomst verdwijnen.
Een link verwijst je naar deze website.
Nogmaals: wil je mij blijven volgen, vul dan in de rechter kolom het vakje in met je emailadres. Je ontvangt (weer) voortaan updates van mij. Ik kan helaas geen “oude” emailadressen overzetten naar de website.

Er wordt nog steeds gewerkt aan verbeteringen, ik vind het fijn als je jouw vragen/opmerkingen via de mail wilt laten weten. Dat kan via de Contact-pagina. Lekker makkelijk! 

Tot gauw,
Yolanda

P.S.: Aanstaande donderdag, zaterdag en zondag houd ik Open Huis. Je bent hierbij van harte uitgenodigd om op mijn eigen Creaweekend/CreYoweekend te komen. Klik hieronder voor mijn Facebook-aankondiging:

Comments 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enter Captcha Here : *

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je vindt de website mooi? Vertel het je vrienden:

Oo zoek naar Retired Stempels, Papier, accessoires, etc., tegen zeer lage prijzen, klik snel op Sales & Retired !!!! Sluiten

Schrijf je in voor workshop (19:30 tot 22:00 uur) of
Koffie / Kaart / Kletskop (9:30 tot 11:00 uur)
onder data inschrijven

Volgen via e-mail:
(vul naam en emailadres in en ontvang mail bij plaatsen nieuwe blog)

 

%d bloggers liken dit: