Wat een feest: jarig en de catalogus gaat van start!

Hoihoi,

Nou, dat is nog eens een leuk verjaardagsfeestje: de nieuwe jaarcatalogus gaat vandaag van start.

En wie jarig is trakteert! Ik houd zelf erg van verrassingen en vind het ook leuk om jou te verrassen: bij een juni-bestelling (uit de catalogus) vanaf € 50,00 ontvang je een verrassingspakje embellishments kado.
Mail je bestelling door via het contactformulier of mail naar attelyootje@gmail.com .
Vergeet deze code niet te vermelden: Juni61

Nog even wat uitleg bij de nieuwe catalogus:
– Handige indeling per SUITE: je hoeft niet verder te zoeken naar bijpassende producten – schaf een compleet pakket in één keer aan.
– Voorin vind je een overzicht van alle mogelijke bundelaanbiedingen (korting 10%). Er staat bij op welke pagina je de afbeeldingen en wat voorbeelden kunt bekijken. Handig!
– Al het DSP (Designer Series Paper) staat nu ook vergroot afgebeeld, een hele vooruitgang! Daar zijn we blij mee!
– Stempels zijn niet meer met houtjes verkrijgbaar, ook niet als Clearmounted, maar heten tegenwoordig Cling. De sticker die je (nu wel) op de stempel kunt plakken zit gedegen op een clearblock vast, zodat je En de afbeelding kunt zien die je gaat stempelen, En hij schuift niet van de block af. Wel even goed bij een “hoekje” van de sticker beetpakken voor het verwijderen.
– Nog steeds zijn sommige afbeeldingen “extra grijs” (=bijpassende stansset) of “extra beige” (=bijpassende pons) afgebeeld. De afbeeldingen van de stansen zijn nu ook iets groter dus duidelijker op foto te zien.
– Nieuwe artikelen zijn aangeduid met een rood sterretje waarin de letter N (new) staat.
– Sommige stempelset zijn ook verkrijgbaar in het Nederlands. Ik weet zeker dat je er één meteen herkent in de catalogus. Vraag mij naar een overzicht van de verkrijgbare sets.
– Bekijk ook eens de kits (blz 200-203): handig om een samengesteld pakket mee te nemen op vakantie! Misschien een kleine aanvulling van jezelf erbij en je kunt prettig werken. (weet je nog: we hadden vorige maand de Shelli-kit als Paper Pumpkin-set, maar die is in Nederland/Europa niet verkrijgbaar. De Kits zijn daar een mooie vervanging voor)
– Voor elke gastvrouw van een party staan er stempelsetsuggesties die zij als kado kan uitkiezen bij gezamenlijke partybestellingen vanaf €200,-

Heb je nog geen catalogus van mij ontvangen? Stuur even een mailtje, dan komt het goed.

Heb een fijne dag! Vandaag vier ik het op mijn werk, met lekkere High Tea gebakjes. ’s Avonds lekker uit eten. Ik houd erg van aardbeien, dus raad eens…? Ik ben een dag eerder al in de bloemetjes gezet door Andries, zijn kado heb ik al even in huis. Ik zeg nog niet wat, maar daar komt binnenkort wel een mededeling van. Ik moet namelijk eerst nog even wat trucjes leren. Nooit te oud om te leren zeg ik altijd maar, dus op je 61-ste is er toch zeker nog alle tijd?
Niet te vergeten: ik mag de post uitpakken die er ligt… kan niet wachten om het te openen!

Tot gauw en veel kijkplezier in mijn vernieuwde officiële webshop. KLIK HIER om daar naartoe te gaan.
Of KLIK HIER om de catalogus online te bekijken.

Groetjes,
Yolanda

 

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


%d bloggers liken dit: