Voorjaars workshopdag groot succes!

Hoihoi,

Oh, oh, oh… wat een heerlijke dag was het afgelopen zaterdag.
Weken van voorbereidingen waren er aan vooraf gegaan, we hebben er hard aan gewerkt om leuke werkstukken te verzinnen, kadootjes te maken, tassen te vullen met goodies en … natuurlijk alle werkstukbenodigdheden voor de workshopdag, inclusief een volledige werkbeschrijving om thuis nog eens na te maken.

Er werd mij gevraagd wat ik allemaal voor artikelen heb gebruikt, dus ik dacht: Laat ik er een blogpost van maken. Gelukkig heb ik de foto’s nog.

De grijze vilten tassen heb ik door mijn vriendin Elly laten bedrukken met mijn logo en mijn tekst: “een kadootje van Attelyootje”. Zij heeft het erg mooi en snel voor mij willen doen. Hier vandaan nog eens een keer reuze bedankt, lieve Elly! XXX

De tas kreeg men bij binnenkomst uitgereikt, samen met een naamkaartje wat opgespeld kon worden. Alle namen had ik gestempeld met de leuke letterstempeltjes uit de set “Make a Difference”. Een heel werkje maar met zulk leuk resultaat! Het bijzondere veiligheidsspeldje maakt het wel helemaal af voor de kleurencombinatie, vind je niet?

Sweet Pins & Tags

De naambadges

Sweet Tag & Pins

Stempelset
“Make a Difference”

De tafels waren “gedekt” met een werkmat en vel gridpaper. Wist je dat je dat fijne papier ook kunt bestellen via mij? Onderaan dit bericht zal ik een link plaatsen.
Bij deze werkmat stond voor ieder een welkomstdoosje met lekkere inhoud voor bij de koffie.
De doosjes zien er zonder de versiering al heel mooi uit: het papier/karton heeft een heel mooie schijn over zich, heel feestelijk. De versiering is een reep DSP met een label en een paar vlinders. En dan weer, net als de tasjes: opstellen in rijen van 3 🙂
De vlinders zijn eerst met Memento gestempeld, daarna met de vulstempels kleur aangebracht. Vervolgens na goed drogen heb ik met een Stampin’ Blends alcoholmarker wat kleur extra toegevoegd, om het geheel wat dimensie te geven. Het daarna ponsen van het vlinderduo is niet moeilijk, in één knijpbeweging heb je er twee.


Om tijdens de workshop aantekeningen te kunnen maken had ik notitieboekjes versierd met behulp van een set uitgestanste vlinders. De ondergrond is eenvoudig bestempeld met wat stippen. Samen met een vulpotlood-met-gum ging het in een Acetate Card Box. Fraai gezicht!

En wat werd er dan op de workshopdag gemaakt, vraag je? Er waren 3 werkstukken die in een groepje van 6-7 personen werden gemaakt. Een mannen-geschenkdoosje, een setje van 4 lieflijke kaartjes met envelopjes, en een cactuskaart. Aan het eind van de dag maakte men gezamenlijk een mapje om de 4 kaartjes in te bewaren. Het modelletje had ik eens van collega Lotte gekregen, A Lotte Thanks LOTTE! XXX

 
Iedereen is zeer enthousiast en tevreden naar huis gegaan. Mede dankzij Nel en Carina, zonder hen had ik dit niet kunnen bewerkstelligen! Het doet me goed: het was een zeer geslaagde dag. Dankjewel Nel en Carina! XXX XXX XXX Mijn dank is groot!
Ook wil ik iedereen bedanken die aanwezig was deze dag: jullie hebben ook meegeholpen aan zoveel stempelvreugde door je enthousiasme voor het knutselen te delen met elkaar.

Ik hoop dat ik je zo weer heb bijgepraat en niks vergeten ben. Ben ik wel iets vergeten, raad ik je aan volgende keer gewoon zelf te komen ervaren hoe zo’n dag verloopt.
De volgende workshopdag is gepland op zaterdag 29 juni. Wil je ook komen? Reserveer dan deze datum in je agenda, en meld je aan via een mail aan attelyootje@gmail.com , en je ontvangt van mij z.s.m. de informatie over deze dag.

Liefs, Yolanda

P.S.: wil je graag weten welke materialen zijn gebruikt tijdens de workshop, mail dan svp naar attelyootje@gmail.com

Product Overzicht

Grid Paper

€ 14,25

1 reactie op “Voorjaars workshopdag groot succes!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.