Voor een collega gemaakt

Hits: 3

Hoihoi,

Vlak vóór OnStage kreeg ik het verzoek van een bevriende collega om een artikel over te nemen dat niet meer verkrijgbaar is. Kon haar helpen, maar het doosje vroeg om een aardige verpakking. Daarom hebik er een mooie verpakking omheen gemaakt, van o.a. het schitterende (het schittert je ook echt tegemoet!) Specialty Designer Series Paper “Frosted Floral” (147800). Door de glans van het papier is net alsof er een laagje bevriezing overheen zit, echt – dit móet je gewoon even zien. Op de foto is het minder goed te zien, maar ik ben er he-le-maal weg van.

Uit een stuk wat overbleef na het snijden, knipte ik bloemetjes met mijn Paper Snips (103579), een superfijne en scherpe schaar die zo heerlijk precies werkt! Daar houd ik van.
Ik heb verder het Envelope Punch Board en het Gift Bag Punch Board gebruikt, maar heb je die niet dan kun je natuurlijk heel goed met de schaar werken. Maar ik vind de afgeronde hoekjes daarmee zo leuk. Je kent mij: er is nog meer gebruikt (o ik ben gek op verzamelen… hihi), je ziet onder aan dit bericht de artikelen.
Leuk om te maken, leuk om zo een kadootje te geven! Ook de ontvangster was er zeer blij mee!

Wees er snel bij mocht je dit papier willen bestellen, zie mijn vorige post: HIER

Product Overzicht

Graag tot het volgende bericht. Daarin ga ik verder met waar ik de reis digitaal had afgebroken :-).
Zie ik je daar?

Groetjes, Yolanda

One Comment

  • PRACHTIG!!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.