Valentine Sweets

Hits: 5

Hallo Allemaaaal… 😉 ,

Die kleine kaartjes he… wat zijn ze leuk! Voor mijn teamleden heb ik een kleine verrassing gemaakt om op te sturen. Hopelijk zijn ze op tijd aangekomen. Compleet met een (poging tot) een echte kus op de envelop… het kleine kus-stempeltje van vorig jaar kon ik niet meer vinden. Hè, het had zo mooi van pas gekomen. 
Ik heb een zoektocht ondernomen naar platte rode lollies, in hartvorm. 5 winkels afgeschuumd, uiteindelijk bij de plaatselijke snoepjeswinkel gevonden LOL. Die moest ik toch maar eens onthouden!De kaartjes waren best nog wel bewerkelijk, doordat ik met goudaccenten wilde werken: mijn firstlove – heatembossing. Iedere keer als ik die techniek verwerk in mijn werk vind ik het net toverwerk. Zó leuk om te doen! Je ziet het gebeuren, en daar hou ik van. 

Het roze papier heb ik uit de set Whole of Lovely DSP gebruikt. Zo op het eerste gezicht was het mij niet opgevallen, meestal ben ik niet zo van de pastelkleurtjes maar de stippen en de bloemetjes vond ik toch wel heel leuk combineren voor het moment. Want Valentijn is er natuurlijk voor de zoete momenten, de zoete verleiding…

Product List

Embossing Buddy

€ 7,50

Versamark Pad

€ 10,50

Stampin' Trimmer

€ 36,00

Glue Dots

€ 6,50

Big Shot

€ 120,00

One Comment

  • Mooi geworden.
    En ja je ziet het gebeuren, ook ik vindt dat altijd super.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.