Update wel/niet doorgaan Knotsgekke Hobby- en Kaartendagen

Hoihoi,

Afgelopen week ontving ik dit volgende bericht en wil dit met jullie delen:

Beste deelnemers,

Helaas moet ik jullie laten weten dat we door de nieuwe maatregelen vanuit de overheid,  die gisteravond tijdens de persconferentie bekend zijn gemaakt, we geen mogelijkheid meer hebben om de Knotsgekke Hobby- en Kaartendagen door te laten gaan van 28 t/m 31 oktober. We mogen nog maar maximaal 30 personen toelaten in een ruimte van bijna 7500 m2. We hadden zo gehoopt dat het aantal besmettingen zou afnemen en dat deze strengere maatregelen niet nodig zouden zijn. De afgelopen dagen liepen de besmettingen echter alleen maar op, waardoor wij ook steeds sceptischer werden en of we ons event nog zouden mogen organiseren.

Zoals bij jullie aangegeven zouden we de deelname doorschuiven naar 2021 als deze editie van de Knotsgekke Hobby-en Kaartendagen niet konden laten doorgaan. Dit gaan we dan ook doen en we hebben in overleg met de Brabanthallen een nieuwe datum bepaald. Van 7 t/m 10 april 2021 zullen we de Knotsgekke Hobby- en Kaartendagen weer gaan organiseren in Hal 6. We gaan voor deze datum ook nog steeds uit van een ‘”corona-proof” editie met extra brede gangpaden en een maximaal aantal bezoekers. Natuurlijk hopen we dat we tegen die tijd wel weer onder “normale” omstandigheden een beurs kunnen organiseren. Toch lijkt het ons beter om er toch nog maar even van uit te gaan dat het Corona-virus dan nog onder ons is.

De bezoekers die een entreekaart hebben gekocht zijn door de organisatie inmiddels ook geïnformeerd over het niet doorgaan van de Knotsgekke Hobby- en Kaartendagen. Gekochte tickets blijven geldig voor de voorjaarseditie, zoals ook op de website was vermeld bij de ticket-informatie.

Voor ons als deelnemers is dit nu natuurlijk ook een grote klap. Mocht je de komende tijd online je hobbyproducten willen kopen dan vragen we je om vooral te kijken op onze websites en eventuele bestellingen bij ons te doen.
Je vindt alle deelnemers via deze link: https://www.knotsgekkekaartendagen.nl/deelnemers/”  

Bestel je via mijn officiële webshop (hier is de link) gebruik dan gerust onderstaande code:

Wil je met de verzamelbestelling meedoen, stuur dan je email aan attelyootje@gmail.com

Groetjes,
Yolanda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.