Update jaarcatalogus: Etched in Nature stempelset

Hoihoi,

Allereerst: LEES DIT BERICHT TOT AAN HET EINDE SVP…

Een tijdje geleden maakte ik deze verpakkingen voor een mini-handsanitizer. Zeg maar handreiniger.

De cadeautjes waren voor de teamleden die meededen aan OnTour. Dat was in april, en ik had het nog niet eens gepost zeg!
Shame – shame – shame…

De handreinigers komen uit USA vandaan. Daar is een winkelketen waar je ze kan kopen, en je kan er ook een bijpassende houder bij nemen om het flesje aan je tas te hangen bijvoorbeeld. De flesjes zijn erg geliefd bij demonstratrices, omdat je een leuke kleine attentie kunt geven, met natuurlijk een gezellige verpakking eromheen.

OnTour is een online traningsevenement bij aanvang van een nieuwe catalogus, en duurt één dag. Omdat we voor deze trainingsdag niet bij elkaar konden komen met een grote groep mensen, had ik mijn teamleden te gast bij mij thuis. Uiteraard op juiste afstand. Het was erg gezellig! Voor het grootste gedeelte konden we het programma volgen via de TV, er waren werkgroepjes (Breakout-rooms), je kon dan even de ZOOM-uitzending via je eigen tablet deelnemen omdat het anders stoorde in het geluid. Grappig: iedereen ging op zoek naar een ander plekje in huis.

We hadden het deelnamepakket voor het evenement via de post ontvangen, daarin zat ook een gratis stempelset. Er was gevraagd om inspiratie voor collega’s te maken met gebruik van deze stempelset.
Iedereen had wel iets anders bedacht. Zo leuk om te zien, hoe verschillende uitvoeringen tot stand komen met één dezelfde stempelset.

Waarom schrijf ik nu dit bericht pas zul je je afvragen?
Wel – enerzijds omdat ik het destijds blijkbaar nog niet over geschreven heb, en anderzijds omdat de stempelset niet bij ieder aan de verwachtingen voldeed, is een onderzoeksronde gestart naar resultaten. Omdat de stempelset in de jaarcatalogus staat, is er een bericht is gekomen van Stampin’ Up! dat ik met jullie wil (moet) delen, namelijk het volgende:

UPDATE OVER DE STEMPELSET ETCHED IN NATURE
We hebben onze evaluatie van de stempelset Etched in Nature (artikel 155463) afgerond. Omdat het resultaat beneden de verwachtingen blijft, hebben we besloten om deze stempelset niet meer beschikbaar te maken. Hij staat weliswaar op
pagina 101 van de Jaarcatalogus 2021-2022, maar hij zal tijdens de officiële verkoopperiode niet bestelbaar zijn. We vinden het jammer om deze stempelset te laten gaan, maar het is nu eenmaal essentieel dat onze producten aan de verwachtingen voldoen. Bedankt voor het wachten op onze evaluatie.

Heel spijtig voor degenen die gewacht hebben met de aanschaf, het zal dus niet meer beschikbaar zijn voor verkoop.
Wij nemen dus vervroegd afscheid van een prachtige stempelset uit de jaarcatalogus.

Groetjes,
Yolanda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.