Teammiddag CH1

Hoihoi,

Zelf maak ik ook deel uit van een team demonstratrices. Eens in de zoveel tijd ontmoeten we elkaar bij een ander lid van het team om dan gezellig iets te maken, maar ook gezellig samen te praten over de dingen die ons bezighouden. Niet alleen met Stampin’ Up! maar ook de dagelijkse privé dingetjes worden besproken.

Deze keer was de beurt aan mij om een middag te organiseren. Omdat het al een beetje vakantietijd is waren we met een zestal mensen bijeen, op mijn heerlijke zolder! De oh’s en ah’s waren niet van de lucht.
Caro had een heerlijke kwarktaart gebakken, met een heerlijk krokante bodem. Die ging er goed in! Zo snel dat ik niet eens een foto van de taart heb gemaakt. Maar geloof me – hij was heerlijk!

Ik ben enorm verwend met prachtige bloemen en orchideeën, ik hou van bloemen! En ook een leuk vetplant die mij doet denken aan de Succulents die wij een paar seizoenen geleden verkochten. SUPER! Verder nog swapjes, kaartjes, mooie enveloppen – ik voel me een rijk mens met zoveel liefde om me heen! Dankjewel dames!

Voor het creatieve gedeelte van de middag had ik een techniek opgezocht die ik zelf wel heel erg vond passen bij de exotische temperaturen van de laatste tijd. Het heet Faux Batik (spreek uit: foo batiek).
De techniek lijkt wat op een soort ghosting techniek en is op basis van heatembossing. Veel van jullie weten dat dat mijn liefdeopheteerstegezichtmetstempelen was. En nog steeds vind ik het heerlijk om te zien hoe het poeder zich laat smelten op het papier. Bij deze techniek echter moet je het poeder/smeltlaagje door-verhitten, zodat het IN het papier zinkt, eigenlijk door het papier heen. Als je aan de achterkant kijkt, lijkt het of er zich een watermerk vormt. De afbeeldingen die je gebruikt, kunnen voornamelijk bestaan uit afbeeldingen met een wat dikkere/vollere belijning maar het hoeft niet persé

Na het verhitten, ga je sponsen, in de kleuren die je leuk vindt. De plaatsen waar de afbeeldingen staan zullen de inkt niet in het papier opnemen. Dat geeft een mooi effect!
Ik had 3 kaarten als voorbeeld gemaakt en de dames waren super enthousiast: ze hadden dit nog nooit gedaan, dus dat was al leuk!
Ook zo leuk om te zien hoe ieders eigen creativiteit erop plaatsvindt. Zo krijg je weleens een spetter van een ander mee omdat die de spettertechniek wil verwerken in de achtergrond!

Aanstaande vrijdag 12 juli is er weer Koffie, Kaart en Kletskoppen. Je bent van harte welkom van 9:30 – 11:00 uur. Stuur wel even een aanmeldmailtje via het contactformulier op deze site svp. Leuk als we elkaar weer zien!

Groetjes, Yolanda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enter Captcha Here : *

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.