Responsive Menu
Add more content here...

Stempel Schatten Bloghop – Warme Winter Wens

Hoihoi,

Vandaag weer een rondje door de Stempel Schatten, op zoek naar de producten die extra aandacht verdienen, omdat ze een soort “vergeten groente” zijn…
Ga je mee op zoek?

Vandaag heb ik voor jullie met deze set gewerkt: So Very Merry. (Wist je dat deze mooie set nog maar kort verkrijgbaar is? Klik maar op het plaatje en je komt meteen in mijn officiële Stampin’ Up!-webwinkel)
Het is een set met mooi glas-in-lood afbeeldingen en zodra deze verscheen wist ik: hier ga ik zeker iets mee doen, iets met Heat-embossing.

162345 – So Very Merry
Photopolymeer stempelset

En nu is het zover.
Ik had een poosje geleden mooie gouden ringen gevonden, van ongeveer 7 centimeter doorsnede. Het was even zoeken, maar ik heb ze en dat maakt mij erg blij. Want wat ik wilde bereiken was een mooie kerstversiering. Mag wel zeggen dat het is gelukt nietwaar?

Het toeval wilde dat ik een mooie uitvoering had gezien, waarvan online een workshop te koop was, en die heb ik mijzelf kado gedaan.
Wat ik daarin leerde heb ik toegepast: inkleuren van de afbeelding op Vellum, met behulp van inkt en een Blenderpen. Geen alcoholinkt dus!

102845 – Blender Pens (per 3 stuks)

Wat essentieel is bij het gebruik van een Blenderpen, is dat je steeds bij het wisselen van kleuren de punt even af moet schrijven/scribbelen zeg ik maar. Dat wil dan zeggen: tussendoor op een kladpapier afwrijven tot er geen kleur meer afkomt. Hiervoor rol je de Blenderpen tussen je vingers over het papier, terwijl je een soort kriebels zet. Hoop dat je snapt wat ik bedoel, anders doe ik graag een keer een workshop samen met je. Afgesproken?

Eerst is de afbeelding met goudpoeder geheat-embosst, daarna ben ik gaan inkleuren.
De ringen aan de voorzijde heb ik uit Very Vanilla gestanst met behulp van de Stylisch Shapes Dies, ook de achterzijde is beplakt met Very Vanilla, waarop de teksten zijn gestempeld met Versamark en geheat-embosst met goud.

Elke afbeelding heeft zo zijn eigen tekst meegekregen:
– De kerstman heet NOËL
– De engel staat voor Peace on Earth
– En de vogel wenst ons allemaal een heel prettig kerstfeest.

Daar sluit ik mij graag bij aan, want ik ga een poosje “kerstvakantie” vieren. Ben gewoon thuis, maar even geen verplichtingen. En ja, ik ben natuurlijk toch al vrij, toch? Maar dat doe ik allemaal niet voordat de post is verwerkt: de catalogi gaan de deur uit. Nog even wachten dus. Ik ben afgelopen week een paar daagjes niet lekker geweest, dus ik loop iets achter op mijn schema, waarvoor mijn excuses.

Om verder te hoppen klik je op de naam na mij in het onderstaande lijstje.
Wil je voordien nog een reactie achterlaten bij mijn bericht? Dat vind ik leuk en gezellig om van je te lezen.

Graag tot binnenkort. En heel fijne feestdagen, maak er mooie dagen van. XXX

Groetjes,
Yolanda / “Attelyootje”

8 gedachten over “Stempel Schatten Bloghop – Warme Winter Wens”

  1. Je glas in lood plaatjes zijn supergoed geworden. Ze kunnen zo voor het raam of de kerstboom in. ook leuk om bv op een winterfair te presenteren….zo ondergewaardeerd deze stempelset. Mooi gedaan Yolanda!

  2. Wow, dit is gaaf Yolanda, de bovenste 3 zijn net echt glas in lood schilderijtjes, heb nooit iets in deze set gezien maar nu denk ik had ik maar… Ook de onderste zijn heel mooi, maar die bovenste oeioei zij SUPER mooi.

    Groet Yvon…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven