Meteen naar de inhoud

Hoihoi,

9 Jaar geleden zei ik JA op de vraag of ik Stampin’ Up!-demonstratrice wilde worden. En omdat het alweer 9 jaar geleden is, kan je ervan uit gaan dat ik daar beslist geen spijt van heb.
In die tijd heb ik leuke mensen leren kennen, gezellig gestempeld met velen, vriendschappen gebouwd, reizen gemaakt, en heel veel meer leuke dingen gedaan voor, door en met Stampin’ Up!
Ik ben gestart met het idee om een jaartje aan te zien, en al vlot runde ik met enthousiasme mijn eigen bedrijf.
Er zijn zóveel mogelijkheden binnen het werken met Stampin’ Up! – je kan je hobby ermee bekostigen, een bijverdienste hebben, en je kan dus ook je eigen bedrijf ermee opbouwen.
Voorop staat het plezier in alles wat je doet.

Wil jij ook stijlvol met je Stampin’ Up!-onderneming van start? Meld je tussen 3 en 31 mei aan als demonstrator; als je dan instapt, mag je fonkelnieuwe In Color-producten GRATIS meepakken! Bijna te mooi om waar te zijn? Toch klopt het!
Meld je aan en bestel het startpakket (prijs: € 129,-), dat je zelf samen kunt stellen met producten om met een vliegende start te kunnen gaan ondernemen. Daarbovenop krijg je dus een selectie aan papier en inkt uit de In Color-collectie
van 2022-2024
. Meer producten betekent dus ook meer opties om papierkunst mee te maken en dat resulteert weer in meer opties om al je nieuwe klanten te inspireren. Goede deals raken nooit uit de mode, dat blijkt maar weer eens!
Als demonstrator heb je daarnaast ook vroegtijdige toegang tot mooie producten én exclusieve voordelen. Ook heb je de kans om wat bij te verdienen en last but not least: je krijgt er een fijne gemeenschap van creatievelingen bij!
Wil je je richten op je passie voor papierprojecten of op het uitbouwen van je eigen bedrijf? Als Stampin’ Up!-demonstrator is er zoveel mogelijk!
Wil je ook weten welke gratis In Color-producten er beschikbaar zijn? Dit zijn ze:

Voor meer informatie neem je contact met mij op:
attelyootje@gmail.com
www.attelyootje.nl/contact
Of bel 06-53244291

Wil je graag meteen aanmelden? Dat kan tussen 3 en 31 mei a.s.: KLIK HIER en kom in mijn team.

Groetjes,
Yolanda / Attelyootje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Startpakket actie met nieuwe InColors