Stampin’ Up! – Share What You Love

Hits: 4

Hoihoi, 

Als demonstratrice heb je carrièremogelijkheden bij Stampin’ Up! Bij de start krijg je je eerste titel: Brons. Elke stap die je zet vanaf Brons, maakt dat je een titelbevordering kunt verdienen die meer en meer als edelmetalen klinken. Bijvoorbeeld Brons, Zilver, Goud, Platina. Mijlpalen in je carrière. 
Zoals je waarschijnlijk wel weet ben ik trots op mijn elk van mijn teamleden, en onlangs is één van mijn teamleden gepromoveerd van Brons naar Brons Elite. Deze titelbevordering houdt in dat je goed op weg bent om verder door te groeien als demonstrator (M/V). En als je die mijlpaal bereikt hebt wordt dat beloond met deze titel, die je ook nog eens recht geeft op nog meer inkoopkorting dan waarmee je begon. Dat is een feestje waard. Ongelooflijk trots ben ik op haar, zij is net een jaar demonstratrice en doet het met zoveel enthousiasme waardoor zij anderen weet aan te steken met het stempelvirus. 

Daarom maakte ik voor haar deze kaart. Een Tri-fold kaart, waarbij ik het gebruikte Share What You Love Design papier eenvoudig heb toegepast omdat het werkje erop al van zichzelf genoeg “beweging” geeft. 
Het meeste werk zit hem in het stempelwerk op de kleine tekstgedeelten links en rechts. De bijbehorende alfabet-stempelset “Make a Difference” heeft mij daarbij geholpen om de woorden samen te stellen. Beetje meetwerk dat wel, en het ging niet in één keer goed hoor, dat gebeurt mij ook weleens zal ik je verklappen. 
De teksten heb ik gestempeld met de nieuwe kleur “Grapefruit Grove”, een mooie zachtoranje kleur. Ik vind hem mooi!

Natuurlijk hoort er een mooie tekst in de kaart. In het centrum van de kaart heb ik de stempel “Statement of My Heart” gestempeld. Het is de lijfspreuk van Stampin’ Up! De tekst maakt duidelijk waar we als demonstratrices voor staan:

“Houden van wat we doen
en delen waar we van houden,
anderen te helpen genieten van creativiteit
en zo tot waardevolle resultaten te komen …
hierin maken we het verschil!”

Ik mag jullie van Stampin’ Up! aankondigen dat er in mei een maand lang een actie is met alvast nieuwe producten uit de nieuwe catalogus. Een aantal producten wordt cadeau gedaan bij een bundel – hoe groter de bundel, des te meer je gratis krijgt van Stampin’ Up! Er zijn 3 bundels:

Just Getting Started bundel (1 gratis product) (Ideaal voor elke beginner)
  

A Little More, Please bundel(2 gratis producten) (Voor als je wat meer aandurft – Het mag een beetje meer zijn)

Gotta Have It All bundel (3 gratis producten) (Het is je passie. Je hebt gewoon alles nodig 😉 )

Extra kans, alleen tijdens de voor-verkoop in mei: 10% korting op een set 5 nieuwe In Color Collectie 2018-2020 inkten.

Je ziet: er is voor elke creatieveling wel een mooi pakket beschikbaar. En voor elk budget. 
De bundelkorting van deze artikelen geldt alleen gedurende de voorverkoop in de maand mei. 
De stempel Statement Of My Heart is alleen in mei verkrijgbaar…. 
Alle andere artikelen die in de bundels zitten, zijn vanaf juni los verkrijgbaar. 
Wist je dat…
… wanneer je wilt starten als demonstrator (M/V) je van harte welkom bent in mijn team? 
… je in mei kunt starten en tegelijk profiteren van de pre-ordermogelijkheid voor demonstrators (M/V), dus een maand eerder dan anderen?
… dat bundels ook deel kunnen uitmaken van je startpakket? Wil je meer weten, mail mij, of vul het contactformulier in op deze website. 
Mijn mailadres is attelyootje@gmail.com

Ik wens je nog een heel fijn weekend en alvast een goed begin van de nieuwe werkweek, maar misschien heb jij wel vakantie. Geniet ervan! 

Groetjes, Yolanda

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.