Stampin’ Up! Sea of Textures

Hits: 3

Hoihoi,

Er komt een wel heel gave set uit per 1 juni: Sea of Textures. En daar is ook een gave stansenset bij gemaakt. Samen als bundel nog voordeliger!

Het model van dit kaartje heb ik van een kennisje uit een besloten groep op Facebook. Denk wel dat ik het jullie mag laten zien 🙂

Het is dus een schuifkaart. Grappig model om te maken en lag al een tijdje “op de plank” maar ineens bedacht ik dat dit leuk zou kunnen zijn voor de leuke inktvis. 
Het DSP geeft mooi de zeekleuren aan. Als de inktvis naar boven beweegt, ontstaan er luchtbubbeltjes. Is dat niet leuk? 

Het net heb ik na het stansen eerst bestempeld met een net-stempel voor wat meer textuur. Daarna wat water erop gesprayed en verkreukeld. Zo lijkt het net een net…
Hier en daar wat onderwatergroen en de inktvis voelt zich als een vis in het water. 

Voordat we overgaan tot de nieuwe catalogus, is er nog steeds de mogelijkheid om de artikelen aan te schaffen die niet meegaan naar het “volgend jaar”. Je kunt in mijn officiële webshop gerust neuzen wat er zoal nog is zonder meteen te hoeven bestellen. Het is allemaal in het Engels, en afrekenen gaat middels Creditcard. Vind je het te ingewikkeld in het Engels, bel of mail mij gerust: ik begeleid je graag. En bestellen kan natuurlijk heel eenvoudig door een mail te sturen, naar attelyootje@gmail.com of door het contactformulier op deze site in te vullen. De gegevens die je invult zijn alleen voor mij zichtbaar, wel zo prettig voor jouw privacy. 

Wil je meer van mijn werk zien en over aanbiedingen van Stampin’ Up! lezen, abonneer je dan als volger van mijn website. Dat kan via de knop in de rechter kolom. Je kunt je ook abonneren op mijn nieuwsbrief, nagenoeg elke maand komt deze uit en wordt naar je mailadres verzonden. 

Leuk dat je weer even langskwam. Bedankt daarvoor! 

Groetjes, Yolanda

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.