Stampin’ Up! Peaceful Reflections

Hoihoi, 

Veel mensen vinden het moeilijk om voor het einde van een leven een kaart ter bemoediging van de familie te maken en zien dat dan als een soort hindernis in hun creativiteit. Vaak lees je dan bijvoorbeeld: “Helaas had ik zo’n kaart nodig”. Dat “helaas” hoeft echt niet zo te zijn wat mij betreft. Ik vind het gewoon fijn om een kaart voor deze gelegenheid te maken. Al doende een kaart te creëren, “op maat” van de overledene en de familie. Ik ga puur op mijn gevoel af, en combineer met één of meerdere technieken waar ik mij lekker bij voel. Ik denk tijdens het maken veel aan de tijden die eens waren… met de persoon aan wie ik herinneringen houd. Hoe hij of zij het leven zag, er (soms ondanks hindernissen) van genoot. Het leven mag je vieren. Zoals je ook je verjaardag viert. Natuurlijk blijft het gemis. Als je dan je eigen werk kunt weergeven in een afscheid … dat is toch mooi? Het zijn de vredige gedachten die je naar mooie tijden terugbrengen: “Peaceful Reflections”.
Afgelopen week is een oom van mij overleden, en voor mijn tante, heb ze beiden al erg lang niet gezien (te lang verhaal), maakte ik daarom deze kaart.

Voor deze kaart heb ik gebruik gemaakt van mijn acrylblok als stempel voor de achtergrond. Hierop heb ik met een marker getekend en daarna met water gesprayd. Het teveel aan water er iets af gedept en toen afgedrukt op het papier. Dit heb ik een aantal malen herhaald. Na droging heb ik de bloem en de libelle ge-heatembost met koperkleurig embossingpoeder. Het glanst zo mooi!
Ook de envelop heb ik bewerkt met embossingpoeder, zodat het een mooi geheel vormt met de kaart. 

Deze nieuwe Stampin’ Up! stempelset “Peaceful Reflections” heb ik gewonnen tijdens één van de Prize Patrols tijdens OnStage afgelopen zaterdag.
De set leent zich uitermate voor veel creatieve uitspattingen. Het serene karakter van de tekeningen maakte dat ik het voor nu heel graag wilde gebruiken. Je zult hem vast vaker gaan tegenkomen. 

Fijn weekend alvast!

Groetjes, Yolanda

Product Overzicht:

Clear Block C

€ 8,50

Versamark Pad

€ 10,50

Embossing Buddy

€ 7,50

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enter Captcha Here : *

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je vindt de website mooi? Vertel het je vrienden:

Oo zoek naar Retired Stempels, Papier, accessoires, etc., tegen zeer lage prijzen, klik snel op Sales & Retired !!!! Sluiten

Volgen via e-mail:
(vul naam en emailadres in en ontvang mail bij plaatsen nieuwe blog)

 

%d bloggers liken dit: