Stampin’ Up! Lots of Lavender Narrow Notecards

Hits: 3

Hoihoi, 

Kortgeleden liet ik al leuks met de Lots of Lavender stempelset zien. Nu heb ik een kaartje gemaakt met de Narrow Notecards & Envelopes. Heel handig formaatje, lekker klein en kant en klaar om te starten. In een handomdraai heb je het gemaakt. Leuk om te geven bij een kadootje, of zomaar op te sturen. 


Wat je nodig hebt zijn eigenlijk de kaartjes met envelopjes, het SUperschaartje “Paper Snips”, en de stansenset en je kunt al een “Lots of Lavender” stempelset meebestellen. Gratis! De rest heb je waarschijnlijk zelf wel in huis oom je eigen creatie te vervaardigen. 
Wacht niet te lang, er zijn artikelen die opraken in het magazijn zo tegen het einde van deze SUperperiode Sale-A-Bration, die duurt tot 31 maart.  

De Lots of Lavender stempelset vind ik een erg mooie set om mee te werken. De blaadjes, bloemetjes en takjes zijn allemaal te stempelen in een kleur naar keuze. Daarbij wilde ik mij eens niét laten leiden door de lavendelkleur, want deze stempel leent zich heel goed voor andere kleuren zoals je hier ziet.
De kleurencombinatie vind ik ook erg mooi. Geschikt voor diverse gelegenheden, ingetogen en heeft toch ook weer wat vrolijks over zich. 
Zelf vind ik het stempelen van een zwarte afbeelding vaak erg hard, en kies daarom graag voor een gedekte kleur. 

Mocht je de stempelset zoeken dat vind je hem in de webshop bij het hoofdstuk Sale-A-Bration. Hij is gratis mee te bestellen bij een bestelling tijdens Sale-A-Bration vanaf € 60,-. 

Onderaan dit bericht staan de artikelen die ik gebruikte. Klik je op die afbeelding dan kom je meteen in mijn webshop, lekker rondneuzen! Om te bestellen kun je kiezen om dat in de webshop te doen, of geef eenvoudig via het contactformulier op deze website je wensen door en ik regel met alle liefde de rest voor je. Je mag ook een mail sturen naar attelyootje@gmail.com

Bedankt voor je bezoek en graag tot de volgende keer.

Groetjes, Yolanda

Product Overzicht:

Big Shot

€ 120,00

Stampin' Scrub

€ 21,00

Stampin' Mist

€ 5,50

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.