Stampin’ Up! – Dandelion Wishes plus Bokeh Dots

Hoihoi, 

Gisteren was ik heerlijk vrij. Lekker om het een en ander achterstalligheid weg te werken. Zo wilde ik graag een keer met deze stempels spelen. Ik was lekker vroeg opgestaan want mijn zolder is net een sauna de laatste dagen, zo warm! 

De achtergrondstempel is afgeleid van een techniek: de Bokeh techniek. Op een gesponste ondergrond, evt. in meerdere kleuren, wordt met behulp van een masker rondjes in het wit gesponst, zodat het wazig doorschijnt. Leuk om te doen. Maar nu is er deze stempel, scheelt een hoop tijd moet ik zeggen. In mum van tijd een prachtige achtergrond. Hij verdient een witte rand EN een gekleurde. 

De Dandelion is nu al één van mijn (en voor velen met mij) favorieten. De pluisjes vliegen zo leuk! Door de verschillende kleurkeuzes kun je je eigen sfeer in de kaart bepalen. Ik zocht een wat vrolijke noot en vond deze in deze combinatie van Coastal Cabana, Gorgeous Grape en Melon Mambo.

Om de kaart te sluiten heb ik de tekst op een reep cardstock geplakt, op wat geponste cirkels. De flap vouwt om de kaart heen, maar de wens kan ook binnen in de kaart gehouden worden, als deze open neergezet wordt. 
Een zilverdraadje geeft het nodige bling. 
En dan hier de kaart in volle glorie: 

Hieronder staat de materialenlijst met links naar mijn webshop. Wil je graag bestellen via mijn webshop reken dan erop dat je met een creditcard afrekent en altijd € 5,95 verzendkosten betaalt. (Wist je dat je bij o.a. Albert Heijn en Primera Prepaid Credicards kunt kopen voor een bedrag dat je zelf bepaalt? Handig om je verjaardagsgeld om te zetten 🙂 )
Je kunt natuurlijk ook naar mij een mailtje sturen met je wensen, ik verzorg het voor jou met stempelliefde! Mailen kan naar attelyootje@gmail.com. 
Of gebruik het contactformulier op deze website. 
Aanstaande zaterdag 21 juli doe ik een verzamelbestelling. Kom je jouw bestelling bij mij thuis ophalen, betaal je geen verzendkosten. 

Groetjes, Yolanda

Product Overzicht: 

Clear Block D

€ 10,50

Stampin' Scrub

€ 21,00

Stampin' Mist

€ 5,50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enter Captcha Here : *

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je vindt de website mooi? Vertel het je vrienden:

Oo zoek naar Retired Stempels, Papier, accessoires, etc., tegen zeer lage prijzen, klik snel op Sales & Retired !!!! Sluiten

Volgen via e-mail:
(vul naam en emailadres in en ontvang mail bij plaatsen nieuwe blog)

 

%d bloggers liken dit: