Stampin’ Up! – Bonusdays & vernieuwde inktpads en nieuwe kleuren

Hits: 1

Hoihoi, 

Een aantal weken geleden zijn de nieuwe inktkleuren van Stampin’ Up! geïntroduceerd, klik HIER om de post nog eens te lezen.  

08.01.18_BONUS-DAYS_DEMO-MAIN_EN

In augustus heb je tijdens de Bonusdays een leuke mogelijkheid om je inktkleurenseries uit te breiden met de nieuwe kleuren. 
Hoe de Bonusdaysactie werkt kun je lezen via bovenstaande link. Combineer deze actie bijvoorbeeld met de inktkleuren! (*). Je kunt de inktpads los uitkiezen (de kleuren die jij mooi vindt), maar je kunt ook kiezen voor een hele set (kleurfamilie) in 1 keer. Kies bijvoorbeeld uit Brights, Neutrals, Regals, Subtles als kleurenfamilies.

Klik op de afbeeldingen hierboven om naar mijn officiële Stampin’ Up!-webshop te gaan. Je kunt daar ook alle losse kleuren bekijken. 
Maar, je kunt ook een totale set met alle 16 nieuwe kleuren kiezen zodat je alle nieuwe kleuren in één keer ontvangt.
Door de Bonusdaysactie ontvang je daarbij dan ook 2 codes die je dan in september kunt gebruiken op je bestelling. Toch mooi meegenomen voordeel.  (Bewaar die mail wel heel goed, want hij is uniek!)

Heb je vragen of wil je jouw bestelling doorgeven, dan kun je een mail sturen naar attelyootje@gmail.com of vul het contactformulier in. 
Bestellen kan op elk moment van de dag via mijn officiële Stampin’ Up!-webshop, klik HIER om daar naartoe te gaan. 
Kadotip: voor een verjaardag zou je in plaats van een “contantgeldkado” een prepaid creditcard vragen, deze zijn in diverse winkels te koop (net als kadokaarten van bv. Intratuin of Blokker). Van tevoren opgeladen met een zelfgekozen bedrag, en zo kun je in de webshop je eigen kado uitkiezen. 
Zaterdag 18 augustus doe ik weer een verzamelbestelling de deur uit. 

Groetjes, Yolanda

PS: (*) = het betreft hier alleen de Stampin’ Up! inkten, dus uitgezonderd: 

  • StazOn Ink Pad
  • Tuxedo Black Memento Ink Pad
  • Uninked Stampin’ Craft Pad
  • VersaMark Pad

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.