Bestellingen

Informatie over Stampin’ Up!® stempels

Stempels van Stampin’ Up!® zijn er in 3 soorten:

 1. Wood Mount: rood rubber op meegeleverde houtblokjes, geleverd in een mooie transparante doos;
 2. Clear Mount (Cling): rood rubber met EZ foam, zodat je je stempel op je clear blok kunt gebruiken. Ook deze worden geleverd in een mooie transparante doos. Ze worden geleverd met een sterk beeldlabel dat zich gloed hecht aan de doorzichtige blokken of Stamparatus-platen voor eenvoudig stempelen.
 3. Photopolymer: doorzichtige stempels, waardoor het makkelijker is om te zien waar je precies stempelt. Photopolymer stempels kunnen door de inkt verkleuren, maar dit maakt niet uit voor het stempelresultaat. Ook deze worden geleverd in een mooie transparante doos.

Garantie
Wanneer je iets hebt besteld en je hebt je bedacht, dan kun je het binnen 2 weken ONGEOPEND terug laten sturen. Mocht dit het geval zijn mail me dan zo snel mogelijk na je aankoop.

Informatie over Stampin’ Up!® producten bestellen! 

Dat zit zo…
Alle Stampin’ Up!® producten die je kunt bestellen kun je terug vinden in de catalogi van Stampin’ Up!® en zijn niet verkrijgbaar in winkels, alleen via een demonstratice van Stampin’ Up!®.

Voor bestellen zijn een paar mogelijkheden:

 1. Bestellen via mail/contactformulier en betalen via bankoverschrijving; 
 2. Verzamelbestelling / Afhalen / verzenden bestelling;
 3. Via webwinkel

ad. 1
Bestellen kun je doen via een e-mail naar: attelyootje@gmail.com.
Ook inwoners van België kunnen Stampin’ Up!® bestellen, mits de bestelling wordt opgehaald of naar een Nederlands (DHL of UPS Servicepunt) adres wordt verstuurd vlakbij de grens van je woonplaats. Mocht je vragen hebben over de bestelling of een product dan kun je contact opnemen via de e-mail (zie adres hierboven). Ik probeer je mail zo snel mogelijk te beantwoorden. Mocht je na 48 uur nog niets hebben gehoord neem dan gerust nog eens contact op, want dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan.
Vermeld bij je bestelling de naam van het product en het artikelnummer. Ik plaats dan de bestelling op jouw naam en het wordt rechtstreeks naar je huis verzonden. (verzendkosten zijn € 5,95 ongeacht gewicht van het pakket)
Plaats je een bestelling boven de € 80,00 (excl. verzendkosten) dan zijn de verzendkosten voor mijn rekening. Bestellingen boven de € 200,00 komen ook in aanmerking voor de Rewards (zie overzicht hieronder).
ad. 2
Een keer per 2 weken verzamel ik Stampin’ Up!® bestellingen. Ook voor mensen die producten willen aanschaffen die in een envelop passen of in een brievenbus doosje is dit een interessante optie. De verzendkosten van Stampin’ Up!® naar mij komen voor deze bestelling voor mijn rekening. De verzendkosten van mij naar jou breng ik wel in rekening. Betalingen gaan via bankoverschrijving bij deze bestellingen. De eerstvolgende datum van een verzamelbestelling kun je aan de zijkant van mijn blog vinden. Woon je in de buurt dan kun je je bestelling bij mij thuis ophalen. Wanneer de bestelling binnen is en uitgezocht, dan stuur ik je een mail om de bestelling op te komen halen. Lukt dat niet dan kun je dat aangeven en kunnen we een andere afspraak maken.
Kosten verzending: Brievenbuspost gaat naar gewicht en is op eigen risico.
Pakketten kunnen worden verzonden via diverse instanties en zal in overleg plaatsvinden, met verzending op eigen risico 
ad. 3
Je kunt ook online Stampin’ Up!® producten aanschaffen. Hiervoor heb je een creditcard nodig. Wanneer je via de online winkel bestelt zullen je spulletjes meestal binnen 2 – 4 werkdagen in huis zijn. Betaling is, zoals gezegd, alleen mogelijk met je creditcard (helaas geen andere betaalmogelijkheid in de online winkel) De verzendkosten zijn altijd € 5,95 en dan maakt het niet uit wat of hoeveel je bestelt. Je bestelling komt dan rechtstreeks van Stampin’ Up!® naar jouw adres

Klik op plaatje voor webwinkel

GRATIS Stampin’ Up!® producten uitzoeken!

Bij een bestelling vanaf  € 200,00 mag je vanaf 10% GRATIS Stampin’ Up!® producten* uitzoeken uit de op dat moment geldende catalogi. (zie schema hieronder)
Wanneer je samen met vriendinnen bestelt kan je voordeel aardig oplopen!
(*) Dit bedrag wordt niet in geld uitbetaald) 

 

Wanneer een product niet goed is, mail me dan zo snel mogelijk na de aankoop.
Het is fijn als je een foto mee kan sturen van het desbetreffende probleem, zodat ik hiermee contact met Stampin’ Up!® op kan nemen. Er zal worden getracht het probleem zo goed mogelijk op te lossen.

Betalingen ontvang ik het liefst via bankoverschrijving.
– Na je bestelling krijg je van mij een mail met alle informatie
– Pas wanneer je betaling binnen is, zal jouw bestelling worden verzonden
– Annuleren van je bestelling is altijd mogelijk, tot aan de betaling.(*)

(*) Het document met verdere rechten over annuleren vind je hieronder.
      Heb je nog vragen, aarzel niet en mail mij dan gerust!

Regels voor annulering en een modelformulier herroeping 

Herroepingsrecht
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het laatste goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u Stampin’ Up!®, herriotstrasse 1, 65028 Frankfurt am main, Duitsland, via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax +49 69 241827 499 of e-mail supportnl@stampinup.com) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van uw Demonstrator (een zelfstandige verkoper) terug. Uw Demonstrator (een zelfstandige verkoper) betaalt u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij zullen de goederen afhalen. Wij zullen de kosten van het terugzenden van de goederen voor onze rekening nemen. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

(Kopieer bij herroeping onderstaand formulier en plak het in Word of in je mail)


Modelformulier voor herroeping
(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

Formulier voor Herroeping

Aan: Stampin’ Up! Netherlands B.V.
Herriotstraße 1
60528 Frankfurt am Main
Duitsland

Email: supportnl@stampinup.com
Fax: +49 69 241827 499

Ik/Wij (*) ______________________(naam) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) ______________________________ onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

Besteld op________________________________________________________

Ontvangen op_____________________________________________________

Naam/Namen consument(en)__________________________________________

Adres consument(en) _______________________________________________

Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

______________________________________                         Datum :

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.


Toestemming voor het gebruik van gegevens:
De Stampin’ Up! demonstrator zal de noodzakelijke klantengegevens bewaren en deze alleen doorgeven voor de verwerking van de bestelling en de levering van de goederen in die mate dat dit nodig is voor Stampin’ Up! Netherlands B.V, stampin’ up! europe gmbh en eventueel voor de vervoerder. daarnaast wordt dit ook gedaan ten behoeve van de administratie afdeling van Utampin’ Up! USA inc., in verband met de zogenaamde Safe Harbor bepalingen voor de naleving van de Europese normen voor gegevensbescherming.Ik ga akkoord, dat mijn persoonlijke gegevens naar andere Stampin’ Up! Europe gmbh en Stampin’ Up! USA inc., zullen worden doorgegeven voor verwerking en beheer. 1. Algemene informatie

 • De algemene verkoopsvoorwaarden, zoals vermeld op de achterzijde zijn uitsluitend van toepassing op de bestelling van de klant, bij de Stampin’ Up! Demonstrator. Vragen of klachten met betrekking tot de goederen of tot de levering ervan moeten aan de Demonstrator worden gericht.

2. Bestelen/Bestelformulier

 1. Een bindend koopcontract zal tussen de klant en de Stampin’ Up! Demonstrator gesloten worden wanneer de klant en de Stampin’ Up!® Demonstrator het bestelformulier aan de achterzijde ondertekenen.
 2. Stampin’ Up! goederen worden uitsluitend door Stampin’ Up! Demonstratoren aan klanten aangeboden.     Demonstratoren zijn juridisch zelfstandig en zijn geen werknemers van Stampin’ Up! Netherlands B.V.

3. Verkoopprijs en levering

 1. De verkoopprijs die op het bestelformulier vermeld staat is bindend. Voor zover er BTW van toepassing is, is deze in de verkoopprijs opgenomen.
 2. De verkoopprijs is, nadat de klant en de Stampin’ Up! Demonstrator het bestelformulier ondertekend hebben, verschuldigd en dient binnen de 14 dagen betaald te worden. De Stampin’ Up! Demonstrator is pas na ontvangst van de betaling verplicht de goederen aan de klant te overhandigen.
 3. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de goederen, vindt de levering doorgaans binnen 14 dagen na ondertekening van het bestelformulier plaats. De levering van de goederen zal niet vóór ontvangst van de betaling plaatsvinden.

4. Eigendomsrechten

 • De Stampin’ Up! Demonstrator behoudt het eigendom van de goederen totdat de volledige betaling heeft plaatsgevonden.

5. Garantie en beperking

 1. Mocht een door de klant verkregen artikel defect zijn, dan heeft de klant de keuze óf het defect door reparatie te laten verhelpen óf het artikel te laten vervangen. De Stampin’ Up! Demonstrator is echter gerechtigd om de wijze van genoegdoening te weigeren als daaraan onevenredig hoge kosten zijn verbonden en als de andere wijze van genoegdoening niet te nadelen van de klant is.
 2. Wanneer genoegdoening hiervan mislukt, dan kan de klant in principe kiezen voor een verlaging van de prijs (korting) of een annulering (terugtrekken) van het contract, alsmede een schadevergoeding eisen.
 3. De aanspraken op fouten of gebreken van de klant ten opzichte van de Stampin’ Up! Demonstrator vervallen volgens wettelijke bepalingen na twee jaar na levering van de goederen.

6. Ruilen

 1. Ongeacht het juridische Herroepingsrecht, evenals de mogelijke garantiebepalingen overeenkomstig § 5 van deze voorwaarden, heeft de klant de mogelijkheid ongebruikte en verkoopbare goederen zonder opgave van redenen binnen de 90 dagen na levering van een artikel, in overeenstemming met de volgende regels te ruilen. Het terugbetalen van de verkoopprijs is in deze gevallen uitgesloten.
 2. Het ruilrecht van de klant is slechts van toepassing als de goederen nog in de huidige catalogus van het bedrijf Stampin’ Up! Netherlands B.V. vermeld staan en nog in originele staat zijn. Stempels die in elkaar gezet zijn worden niet teruggenomen.
 3. De klant moet met de Demonstrator in contact treden om de goederen te ruilen of terug te sturen. Het ruilen en terug sturen van Stampin’ Up! Goederen kan tot verzendkosten leiden.
 4. Indien de klant een artikel voor een duurder artikel wilt omruilen, dan is deze verplicht het verschil in prijs vóór de levering van het nieuwe artikel aan de Stampin’ Up! Demonstrator te betalen. Als het nieuwe artikel goedkoper is dan het om te ruilen artikel, dan wordt het prijsverschil niet aan de klant uitbetaald maar blijft is voor de Stampin’ Up! Demonstrator.

7. Product wijzigingen

 • Het productaanbod van de Stampin’ Up! Demonstratoren is aan wijzigingen onderhevig.
 • (Beperkte) technische veranderingen evenals wijzigingen in vorm, kleur en/of gewicht vinden onder voorbehoud plaats. in dit geval kan de klant van het Herroepingsrecht gebruik maken.

8. Productkwaliteit

 1. kwaliteitskenmerken en de wezenlijke eigenschappen van de goederen zijn in de Stampin’ Up! Catalogus en in het bijzonder in de product informaties beschreven. Deze kunnen ook op de Stampin’ Up! websites van elk land bekeken worden.
 2. De door de Stampin’ Up! Demonstrator geleverde goederen zijn kunstnijverheid producten, die qua vorm en uiterlijk wat van de voorbeelden in de catalogus af kunnen wijken. De stempels in deze catalogus kunnen ook enigszins in ware grootte afwijken, wat niet op een defect van het artikel duidt.
 3. Informatie over de componenten van individuele artikelen (zoals zuurgraad, lignine-gehalte, en andere ingrediënten die invloed hebben op de prestatie of de geschiktheid van de goederen) is van de fabrikant of leverancier van de goederen afkomstig. De Stampin’ Up! Demonstrator neemt geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze opgaven.

9. Eindbepalingen

 • Wanneer welke bepalingen van dit contract dan ook geheel of gedeeltelijk ongeldig zijn of worden, dan zal de geldigheid van de overige bepalingen hierdoor niet aangetast worden. De hele of gedeeltelijke ongeldige bepaling zal door een geldige
 • bepaling vervangen worden.
 • Ik ga akkoord, dat mijn persoonlijke gegevens naar andere Stampin’ Up! Europe gmbh en Stampin’ Up! USA inc., zullen worden doorgegeven voor verwerking en beheer.