Stampin’ Up!® producten bestellen

Informatie over Stampin’ Up!® stempels:

Stempels van Stampin’ Up!® zijn er in 2 soorten:
Cling: rood rubber met EZ foam, zodat je je stempel op je clear blok kunt gebruiken. Ook deze worden geleverd in een mooie transparante doos. Ze worden geleverd met een sterk beeldlabel dat zich gloed hecht aan de doorzichtige blokken of Stamparatus-platen voor eenvoudig stempelen.
Photopolymer: doorzichtige stempels, waardoor het makkelijker is om te zien waar je precies stempelt. Photopolymer stempels kunnen door de inkt verkleuren, maar dit maakt niet uit voor het stempelresultaat. Ook deze worden geleverd in een mooie transparante doos.

Garantie

Wanneer je iets hebt besteld en je hebt je bedacht, dan kun je het binnen 2 weken ONGEOPEND terug laten sturen. Mocht dit het geval zijn mail me dan zo snel mogelijk na je aankoop.

Dat zit zo…
Alle Stampin’ Up!® producten die je kunt bestellen kun je terug vinden in de catalogi van Stampin’ Up!® en zijn niet verkrijgbaar in winkels, alleen via een demonstratice van Stampin’ Up!®.

Informatie over Stampin’ Up!® producten bestellen! 

Voor bestellen zijn een paar mogelijkheden:

  1. Bestellen via mail/contactformulier en betalen via bankoverschrijving; 
  2. Verzamelbestelling / Afhalen / verzenden bestelling;
  3. Via webwinkel

ad. 1
Bestellen kun je doen via een e-mail naar: attelyootje@gmail.com.
Ook inwoners van België kunnen Stampin’ Up!® bestellen, mits de bestelling wordt opgehaald of naar een Nederlands (DHL of UPS Servicepunt) adres wordt verstuurd vlakbij de grens van je woonplaats. Mocht je vragen hebben over de bestelling of een product dan kun je contact opnemen via de e-mail (zie adres hierboven). Ik probeer je mail zo snel mogelijk te beantwoorden. Mocht je na 48 uur nog niets hebben gehoord neem dan gerust nog eens contact op, want dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan.
Vermeld bij je bestelling de naam van het product en het artikelnummer. Ik plaats dan de bestelling op jouw naam en het wordt rechtstreeks naar je huis verzonden. (verzendkosten zijn € 7,95 ongeacht gewicht van het pakket)
Plaats je een bestelling boven de € 100,00 (excl. verzendkosten) dan zijn de verzendkosten voor mijn rekening. Bestellingen boven de € 200,00 komen ook in aanmerking voor de Rewards (zie overzicht hieronder).
ad. 2
Een keer per 2 weken verzamel ik Stampin’ Up!® bestellingen. Ook voor mensen die producten willen aanschaffen die in een envelop passen of in een brievenbus doosje is dit een interessante optie. De verzendkosten van Stampin’ Up!® naar mij komen voor deze bestelling voor mijn rekening. De verzendkosten van mij naar jou breng ik wel in rekening. Betalingen gaan via bankoverschrijving bij deze bestellingen. De eerstvolgende datum van een verzamelbestelling kun je aan de zijkant van mijn blog vinden. Woon je in de buurt dan kun je je bestelling bij mij thuis ophalen. Wanneer de bestelling binnen is en uitgezocht, dan stuur ik je een mail om de bestelling op te komen halen. Lukt dat niet dan kun je dat aangeven en kunnen we een andere afspraak maken.
Kosten verzending: Brievenbuspost gaat naar gewicht en is op eigen risico.
Pakketten kunnen worden verzonden via diverse instanties en zal in overleg plaatsvinden, met verzending op eigen risico 
ad. 3
Je kunt ook online Stampin’ Up!® producten aanschaffen. Betaling kan plaats vinden met creditkaart of paypal (nog geen account bij paypal ga naar naar de pagina Paypal account). Wanneer je via de online winkel bestelt zullen je spulletjes meestal binnen 2 – 4 werkdagen in huis zijn. De verzendkosten zijn altijd € 7,95 en dan maakt het niet uit wat of hoeveel je bestelt. Je bestelling komt dan rechtstreeks van Stampin’ Up!® naar jouw adres. Om online te bestellen kan je naar mijn webshop gaan, klik hiervoor op onderstaande afbeelding:

GRATIS Stampin’ Up!® producten uitzoeken!

Bij een bestelling vanaf  € 200,00 mag je vanaf 10% GRATIS Stampin’ Up!® producten* uitzoeken uit de op dat moment geldende catalogi. (zie schema hieronder)
Wanneer je samen met vriendinnen bestelt kan je voordeel aardig oplopen!
(*) Dit bedrag wordt niet in geld uitbetaald) 

Chat openen
Hallo,
Waarmee kan ik je helpen?