Stampin’ Up! – Animal Outing

Hoihoi, 

Hier is de beloofde post van een tussendoortje tijdens de voorbereidingen van de Zomerworkshopdag voor klanten van Attelyootje. 
Deze dag is op zaterdag 30 juni, in Hendrik-Ido-Ambacht. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, dus als je je wilt aanmelden dan is dat mogelijk. 
Geef je dus snel op door een mail te sturen aan attelyootje@gmail.com of meld je aan via het contactformulier op deze website. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op voor de bijzonderheden. 

Tijdens Onstage in april kregen we een welkomstkado in onze tas: de stempelset Animal Outing. Superleuke diertjes staan erop. De set lag nog onaangeroerd, dus het werd hoog tijd om deze te gaan gebruiken. Ik had een Dioramakaart in gedachten die ik eens bij mijn upline Caroline van der Straaten had gemaakt – toen in winterstijl, nu in oerwoudstijl. Het zijn drie lagen met een doorkijkje. 
Eerst de neushoorn en de kangaroe gestempeld en ingekleurd voor de achtergrond. Daarna heb ik op een apart stukje Whisper White een aantal keren de takjes met kikker gestempeld om die daarna uit te knippen met de Paper Snips. Dat is een lekker scherp schaartje wat heel precies kan knippen. Pas toen ik de kaart klaar had bedacht ik me dat ik ook de stansen ervan in huis heb… Lekker bezig Yo!Alle afbeeldingen heb ik ingekleurd met de Stampin’ Blends – hierbij o.a. gebruik gemaakt van de nieuwe kleur Pineapple Punch, helaas nog niet verkrijgbaar in Europa, hopelijk toch binnenkort. Je hoort het van mij zodra dat het geval is. 

Groetjes, Yolanda

Comments 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enter Captcha Here : *

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je vindt de website mooi? Vertel het je vrienden:

Oo zoek naar Retired Stempels, Papier, accessoires, etc., tegen zeer lage prijzen, klik snel op Sales & Retired !!!! Sluiten

Schrijf je in voor workshop (19:30 tot 22:00 uur) of
Koffie / Kaart / Kletskop (9:30 tot 11:00 uur)
onder data inschrijven

Volgen via e-mail:
(vul naam en emailadres in en ontvang mail bij plaatsen nieuwe blog)

 

%d bloggers liken dit: