Stampin’ Up! – Accented Blooms en nog enkele plaatsen Zomerworkshop Attelyootje

Hoihoi, 

Leuk om je weer te zien!

Binnenkort is de Zomerworkshopdag voor klanten van Attelyootje, daarvoor ben ik in mijn vrije tijd lekker in de weer. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, dus als je je wilt aanmelden dan is dat mogelijk. Deze dag is op zaterdag 30 juni, in Hendrik-Ido-Ambacht. 
Geef je dus snel op door een mail te sturen aan attelyootje@gmail.com of meld je aan via het contactformulier op deze website. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op voor de bijzonderheden. 
Tussen de bedrijven door had ik ook zin om zomaar een kaart te maken. Er is ook zóveel leuks!
De bloemenstempel is met Memento Tuxedo Black gestempeld: goed om te verwerken met de Stampin’ Blends – de alcoholstiften. 
Tijdens OnStage was ik de gelukkige die een paar van de nieuwe stiften kreeg – twee frisse nieuwe kleuren: Lovely Lipstick en Pineapple Punch.
De nieuwste kleuren zijn helaas nog niet verkrijgbaar in Europa, nog heel even wachten en dan zijn ze er. Gelukkig had ik al wel een hoop andere kleuren waarmee ik ze kon combineren. 

De achtergrondstempel met de handgeschreven teksten vind ik heel vrolijk, er staan zelfs Nederlandse woorden tussen!De tekst “Hello” springt er naast de bontgekleurde bloemen behoorlijk uit, al is dat altijd moeilijk op een foto vast te leggen. De afdruk is gemaakt op een basis van de frisse kleur “Lovely Lipstick”.
De ondergrond van een reststukje Whisper White heb ik ingewreven met de embossingbuddy om een zo mooi mogelijke ondergrond te krijgen. Direct na het stempelen (zorg dat alles gebruiksklaar ligt om vlot te kunnen werken!) bestrooid met Clear Embossingpoeder en dat laagje verhit met de Heat Tool. Zodra het laagje poeder glanst weer een laagje poeder strooien zodat het in het nog warme laagje hecht. Herhaal dit een paar keer, totdat er een soort zegellak-laagje ontstaat. 
Het streepjespapier is het nieuwe Designer Series Paper 6″ x 6″ / 15,2 x 15,2 cm, een handig formaat wat je makkelijk pakt. Het velletje heb ik bewerkt met de Detailed Trio pons. Door het Silver Foil papier erachter heeft het net dat beetje bling wat ik leuk vind. 

Graag zie ik je volgende keer weer. Ik heb me toch iets leuks gemaakt! Een doorkijkkaart. Ook zo’n tussendoortje…

Groetjes, Yolanda

Product Overzicht: 

Clear Block D

€ 10,50

Clear Block E

€ 14,50

Tailored Tag Punch

€ 22,00

Embossing Buddy

€ 7,50

Stampin' Trimmer

€ 36,00

Stampin' Scrub

€ 21,00

Stampin' Mist

€ 5,50

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enter Captcha Here : *

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je vindt de website mooi? Vertel het je vrienden:

Oo zoek naar Retired Stempels, Papier, accessoires, etc., tegen zeer lage prijzen, klik snel op Sales & Retired !!!! Sluiten

Schrijf je in voor workshop (19:30 tot 22:00 uur) of
Koffie / Kaart / Kletskop (9:30 tot 11:00 uur)
onder data inschrijven

Volgen via e-mail:
(vul naam en emailadres in en ontvang mail bij plaatsen nieuwe blog)

 

%d bloggers liken dit: