Stampin’ Up! – 1 juni is de nieuwe catalogus online (en 60)

Hoihoi, 

Vrijdag 1 juni komt de nieuwe Stampin’ Up!-catalogus online. Vanaf dat moment kan ik ook jouw favoriete nieuwste artikelen bestellen. 
Heb je de catalogus nog niet, vraag hem dan aan door een mail te sturen aan attelyootje@gmail.com of vul het contactformulier in op deze website. Tegen vergoeding van de verzendkosten (€ 4,00) stuur ik hem je graag toe. Of kom hem kostenloos bij mij thuis ophalen (svp na afspraak).

Zaterdagavond 2 juni doe ik een verzamelbestelling. Laat me gerust weten wat je hartenwensen zijn, geef je bestelling door (attelyootje@gmail.com of vul het contactformulier in). Uiterlijk 18:00 uur ontvang ik graag je bestelling als je mee wilt doen in de verzamelbestelling. 
Omdat ik maandag 4 juni mijn 60-ste verjaardag vier, ontvang je bij je bestelling in juni een aardigheidje kado. 

Op donderdag 7 en vrijdag 8 juni houd ik Open Huis van 10:00 – 17:00 uur. Je kunt dan de nieuwste artikelen bewonderen en een Make and Take doen. Tevens kun je snuffelen tussen de retired artikelen. Graag tevoren aanmelden. Entree is gratis. Neem gerust een vriendin/belangstellende mee. Koffie/thee wordt vers gezet!!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.