Stamp Impressions EU Bloghop – Flowers and Daisies, Springtime Crazy

Hoihoi, 

Fijn dat je hier bent. Welkom! 
Het is mogelijk dat je dit bericht in jouw eigen taal wilt lezen: dat kan door de vertaalknop in de rechter kolom te gebruiken. 
 
Leuk dat je mee wilt hoppen met onze bloghop van Stamp Impressions, onze maandelijkse bloghop.
Wij zijn een internationaal (Europees) team van Stampin’ Up!-demonstratrices en wij zijn er trots op jullie te mogen inspireren met ons werk, kaart, doosje, scraplayout, eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken vanuit je eigen creativiteit. 

Voor deze bloghop hebben we als onderwerp de lente bedacht. En het IS lente, nou en of!
Heerlijk al die bloemen die aan de grond verschijnen maar ook aan de bomen. Hier en daar ruikt het zo lekker en fris! Af en toe een regenbui mag, maar liefst alleen in de nacht. 

 
Bij mijn lente horen gezellige bloemetjes, zoals Madeliefjes/Daisies. Komt mooi uit, want daar gaat deze bloghop over. 

In het nieuwe assortiment van Stampin’ Up! komen nieuwe kaartsets compleet met bijpassende envelop, met mooie, kleine modellen. Net iets anders dan de Notecards&Envelopes. De “Whisper White Memories and More Cards&Envelopes”, ze bestaan in 2 modellen en het maakt je leven in Stempelland wel heel gemakkelijk! 
Op de kaart spatelde ik over een mask een achtergrond met Embossing Paste, die ik met enkele druppels navulinkt had vermengd. 

Op een stuk Whisper White heat-emboste ik in het wit de bloemen en blaadjes die ik daarna inkleurde met vingersponsjes. Het blauw is de nieuwe kleur blauw: Blueberry Bushel. Lekker fris kleurtje! 
Van het nieuwe DSP vond ik het zachtblauwe tintje wel bij het blauw van de bloemen passen, hiermee zijn de strips voor de achtergrond gemaakt. 

 

Van cardstock Blueberry Bushel en het DSP maakte ik een doosje om de kaartjes heen, zo kan het als geschenk dienen. 
Het model is geïnspireerd op een leuke kit die volgende maand in de aanbieding komt: je ziet hem vast voorbij komen! 😉
Op het deksel stempelde ik de de lijfspreuk van Stampin’ Up! – Statement of My Heart, een must-have voor elke demonstratrice. Het zegt alles over wat we graag doen en waarin wij het verschil maken!

Dit is mijn bijdrage voor deze bloghop, ik hoop dat je het leuk vindt wat ik maakte. ík zou het heel leuk vinden als je een gezellige reactie achterlaat onder dit bericht. Altijd leuk!
Kies hieronder de volgende deelnemer waarvan ik zeker weet dat het weer een bijzonder creatieve bijdrage is die zij levert. 
Veel plezier met verder hoppen. 

Groetjes, Yolanda

Deze keer hierbij geen overzicht van de gebruikte materialen omdat een aantal materialen nog niet verkrijgbaar zijn. Heb je vragen erover dan wil ik ze graag beantwoorden. Mijn mailadres is attelyootje@gmail.com of gebruik het contactformulier op deze website. 

 

Comments 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.