Stamp Impressions EU Bloghop – A rainbow of autumn colors

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Hoihoi,

Leuk dat je mee hopt in de Rainbow of Autumn Colors – de bloghop van Stamp Impressions EU voor deze maand.
Deze bijdrage is in het Nederlands, wil je deze in jouw taal lezen, maak dan jouw keuze via de Translation button rechtsboven.

Na de veelal droge zomer begint het blad van de bomen te vallen. De egeltjes maken er graag gebruik van om zich in te nestelen, en straks aan hun winterslaap te gaan beginnen. attelyootje.nl/ 7sy3v

De blaadjes stempelde ik met behulp van de Rock-n-Roll techniek met Stampin’ Up! inkten, waarna ik ze inkleurde met verschillende kleuren Blends. De combinatie van de inkt op waterbasis en de (alcoholbasis) Blends is perfect voor een mooie combinatie.

Vóór het stempelen had ik maskeerpapier gebruikt om een strook bladeren te kunnen stempelen. Voor het inkleuren had ik dat laten zitten, en zo ontstond níet een scherpe afgrenzing wat eigenlijk mijn bedoeling was, maar juist een wat ónscherpe. En dat merkte ik pas toen ik het maskeerpapier verwijderde LOL. Vond het wel grappig staan en heb het nog iets bijgewerkt.
De egeltjes heb ik gestempeld met Early Espresso en verder gekleurd met Blends. Daarna uitgeknipt met een superfijn schaartje, lekker scherp en precies: de Paper Snips, en verhoogd opgeplakt met Dimensionals.
Hier spat toch de egeltjesliefde vanaf?

Ik zeg: laat de herfst met zijn mooie kleuren maar komen!

Graag nodig ik je uit om je reactie op mijn bericht te geven, dat kan onderaan dit bericht bij “Comments”.
Wil je verder hoppen, klik dan eenvoudig de namen in het overzicht hieronder aan. Mijn collega’s laten je graag hun werk zien.
Tot de volgende keer!

Groetjes, Yolanda

Product List

Comments 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.