Stamp Impressions EU Bloghop – A Little Gift For Somenone Special

Hits: 4

Hoihoi,

Welkom bij onze maandelijkse bloghop van Stamp Impressions EU.

Mijn bijdrage is een kadootje voor een speciaal persoon. Zij krijgt een prachtig kado: een Big Shot. Omdat het apparaat niet op tijd hier zal zijn heb ik een symbolisch kado gemaakt. Ik had nog een nieuwe (oeps dubbel besteld, ook dat overkomt mij…) embossingfolder liggen, die ik wilde verpakken, maar vond een kaart ook wel leuk. Een combinatie lag voor de hand.


Het Specialty Designer Series Paper is geweldig om mee te werken: het glanst mooi en het is lekker stevig, goed voor een tasje dus.
Aan de hand van de maten van deze embossingfolder maakte ik een 3D-mapje, de voorkant versierd met enkele uitgestanste cirkels van de set DSP, en de witte bestempeld ter versiering. De embossingfolder kon natuurlijk niet “zomaar” in het mapje gestopt worden, dit moest ook versierd worden. Daarvoor heb ik een strip eromheen geslagen, gesloten door een ovaal, gestanst en geëmbost met de embossingfolder. Het witte band maakt het extra feestelijk. Het geheel past heel mooi in het tasje.Bedankt dat je met ons mee wilt hoppen. Ook zou ik het leuk vinden als je onder mijn bericht een reactie achterlaat.
Ben je benieuwd naar wat mijn collega’s als bijdrage hebben gemaakt? Klik dan op de namen hieronder en je wordt naar hun blog geleid.
Veel hopplezier!

Groetjes, Yolanda

Hieronder vind je het materialenoverzicht:

2 Comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.