Stamp Impressions EU – Blog Hop Christmas in August

Hits: 4


Hoihoi, 

Welkom op mijn website voor een enigszins verkoelende blog hop genaamd Christmas in August door het team Stamp Impressions EU. . 
Wij zijn een groep enthousiaste Stampin’ Up!-demonstratrices uit Europa, die hun creativiteit graag met je willen delen. Elke 19de van de maand willen wij je een bijdrage leveren vanuit onze creativiteit met Stampin’ Up!-artikelen. 
Deze maand willen wij je “Christmas in August” aanbieden. Ga je mee verder? 
Deze bijdrage is in het Nederlands, wil je graag in je eigen taal lezen, selecteer deze dan svp via de knop in de rechter zijbalk. 

Het is alweer tijd voor de nieuwe seizoencatalogus, het najaar is in aantocht. Dat betekent weer projecten met winterachtige onderwerpen, zoals kerst. Eigenlijk is het niet zo voor de hand liggend om in augustus al aan Kerst te denken, laat staan kaarten of projecten maken. 
Het is me toch gelukt. En nog wel 3 kaarten ook!

Aan de hand van de aanbieding die deze maand loopt (klik HIER voor mijn blogpost daarvan) kwam ik op het idee om te laten zien hoe simpel of hoe moeilijk (of daar tussenin) je een kaart kunt maken met maar 2 stempels uit die set: de kersttak en de tekststempel. Het inkleurwerk deed ik met behulp van de kleurpotloden (aquarelpotloden). 


 
Het eerste kaartje is simpel: een oplegkaartje bestempeld met Memento, daarna eenvoudig ingekleurd. 

Het tweede kaartje werd al iets uitgebreider: door een mat onder het witte papier te plakken, van het mooie DSP dat volgende maand centraal zal staan. Daarbij is de tekst op een strook cardstock gestempeld, en die strook is voorzien van puntjes en vastgeplakt op een reepje lint. Zo leuk die witte bolletjes, net sneeuw toch? 

 

Voor de derde kaart heb ik de Big Shot erbij gehaald. Uit een stuk Whisper White Thick cardstock gestanst met behulp van de bijbehorende stansset uit de bundel van de augustusaanbieding, en de stempels met Versamark geplaatst, waarna ik gouden embossingpoeder heb geheatembost. Daarna de blaadjes ingekleurd met twee kleuren ipv één. Verder zijn de kleuren gelijk aan de twee andere kaarten. 


De strook is hetzelfde gemaakt als bij kaart nummer twee, maar de tekst is ook hier goud geheatembost. 
De basiskaart heb ik ook door de Big Shot gedraaid, met een nieuwe embossingfolder. Zo mooi, dat tegelmotief! Toen ik dat voor het eerst in het echt zag slaakte ik echt een zucht van “Oh… Mooi!!”.
Het stukje DSP heb ik versmald om er een banner van te maken als achtergrond van het label. 

Ik zou het heel leuk vinden als je onder dit bericht een reactie achterlaat. Alvast hartelijk bedankt!

Via de onderstaande lijst kun je eenvoudig de ronde doen langs de blogs van alle andere deelnemers. Veel hopplezier!
Bedankt voor jouw bezoek aan mijn website. 

Heb je vragen, dan kun je via het contactformulier op deze site contact met “Attelyootje” opnemen. 

Groetjes,
Yolanda Pasterkamp-de Jonge

Product Overzicht

Aqua Painters

€ 21,00

Versamark Pad

€ 10,50

Embossing Buddy

€ 7,50

Big Shot

€ 120,00

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.