Stamp Impressions Bloghop – Tropical Flair

Hits: 4

foto van Manuela Geiswinkler.

Hoihoi, 

Leuk dat je meehopt met onze Stamp Impressions bloghop “Tropical Flair”. De deelnemers aan deze bloghop zijn Stampin’ Up!-demonstratrices uit verschillende Europese  landen. En allemaal met hun eigen creatieve ideeën die wij graag met je willen delen. Elke 19de van de maand loopt er van ons een bloghop. 

Wil je alles zien en lezen, dan vind je onderaan een overzicht met alle namen van ons, eenvoudig op de naam klikken en je wordt doorgeleid naar de blogpost van die deelnemer.
Mijn bijdrage is in het Nederlands. Wil je in je eigen taal lezen, druk dan svp op de Vertaalknop in de rechter balk. 

Erg in trek momenteel zijn grote tropische bladeren. Je ziet overal in de modewinkels en -bladen de groene bladeren, dus dat wilde ik juist niet doen 🙂 . En zo ging ik op zoek naar tropische bloemen en kwam uit bij de orchideeën. Ik heb thuis twee prachtige planten staan, nog van mijn moeder die 4 jaar geleden overleed. Een orchidee, ze was altijd als een kind zo blij als die weer bloeide. En een Clivia. Allebei staan ze momenteel in bloei. Echt mooi!
  
Voor mijn werkstuk dienden zij als voorbeeld met hun kleuren. De grote kromme bladeren van de Clivia heb ik gebruikt om in de bijpassende kleuren symbolisch weer te geven hoe de bloei van de bloemen ieder jaar weer tot stand komt: na een periode waarin we denken dat de planten het opgegeven hebben om te gaan bloeien, juist dán komen ze weer tot leven, ze herleven als het ware waarmee de circle of life rond is.

Bedankt voor je bezoek. Hoop dat je het leuk vond. Ik vind het erg leuk als je een reactie achterlaat onder dit bericht. 
Groetjes, Yolanda

Product Overzicht:

Sponge Daubers

€ 6,00

Big Shot

€ 120,00

Stampin' Scrub

€ 21,00

Stampin' Mist

€ 5,50

Bone Folder

€ 8,50

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.