Scherp Geprijsd is vernieuwd, kom binnen!

Hoihoi,

Leuk dat je weer even komt kijken.
Nog voordat ik op vakantie ga wil ik jullie graag informeren over een aantal dingen:

dit, in verband met mijn aanstaande reis naar Florida USA (en meer).
Bijna alles is nu klaar en ingepakt. En dan gaat het grote genieten beginnen.
Volg mijn avonturen via Facebook en mijn website. Zodra er wifi is, zal ik proberen te posten
(Facebook: Yolanda Pasterkamp, of Attelyootje)
Na mijn reis/vakantie zal ik jullie van alle nieuwtjes op de hoogte brengen. Ik verwacht heel veel “mee terug” te nemen.

 

Scherp Geprijsd
NIEUW! NIEUW! NIEUW! NIEUW! NIEUW! NIEUW!

Op mijn website is aan “Scherp Geprijsd” enorm hard gewerkt. Veel artikelen zijn toegevoegd, wees welkom voor een kijkje. Je vragen mail je gewoon via het bestelformulier.

 

Voorjaarscatalogus / Sale-A-Bration
Wil je rond half december de nieuwe voorjaarscatalogus ontvangen?
En wil je ook graag de Sale-a-Bration folder ontvangen?
Dan kun je mij nu alvast een mail sturen met jouw adresgegevens.
Je kunt ook t.z.t. een afspraak maken om de catalogi bij mij thuis op te halen, dan kun je meteen wat nieuwe artikelen bewonderen. Als demonstratrice die naar OnStage gaat heb ik het voorrecht om al meteen een aantal mooie producten te kunnen bestellen. Ik ben reuze benieuwd. Jij ook?kijkje. Je vragen mail je gewoon via het bestelformulier.

Huishoudelijke mededeling
Even wat huishoudelijks: tijdens mijn reis naar Florida USA (en meer) zal mijn man thuis op onze hond passen. Dat moet toch íemand doen? Die schat zou omkomen van de honger en aandacht zonder ons. Voor veel van jullie is Andries geen onbekende: hij zet zich altijd in aan de kraam met (Scherp Geprijsd)-artikelen.
Andries zal mijn mail bewaken: heb je vragen dan zal hij deze graag beantwoorden. Ook bestellingen kunnen normaal worden doorgegeven via mijn bekende mailadres: attelyootje@gmail.com
En bovendien kun je natuurlijk 24/7 gebruikmaken van mijn webshop

Tenslotte:
Misschien heb je de actie voor november al gespot: er komen nieuwe, alleen in november  verkrijgbare artikelen: de “Snowflake Showcase” aanbieding. Kijk op mijn blog voor het bericht daarover: klik dan hier

Na mijn vakantie zal er weer Koffie en Kaart (en Kletskoppen) gaan plaatsvinden. Er is veel vraag naar en ik wil het graag zelf ook weer hervatten. Leuk als je er weer bij bent.
De eerstvolgende keer zal dan zijn op vrijdag 16 november a.s. Meld je aub aan via email!
Ik heb er weer zin in! Jij ook?

ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE
Mijn vakantie-actie: tijdens mijn verblijf van 28 oktober tot en met 12 november voeg ik graag aan je bestelling (catalogusartikelen) vanaf  € 40,00 gratis een pakje “Faceted Dots”  twv € 7,25 toe. Vermeld daarvoor wél bij je bestelling in de email “Vliegend naar ORLANDO 2018”….

Faceted Dots by Stampin’ Up!

Ik wens jullie allen heel fijne weken, en hoop jullie snel weer terug te zien na mijn vakantie.

Liefs en groetjes,
Yolanda

 

Comments 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enter Captcha Here : *

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error

Je vindt de website mooi? Vertel het je vrienden:

%d bloggers liken dit: