Sale-a-Bration – nieuwe artikelen toegevoegd en maandaanbieding

Hits: 1

Sale-A-Bration Coordination

Hoihoi,

Sinds vandaag zijn er een aantal nieuwe artikelen toegevoegd om te kiezen bij je aanschaf van minimaal € 60,- tijdens de geweldige Sale-a-Bration periode.
Alleen tijdens deze derde maand zijn er nieuwe stansen te bestellen, geheel passend bij de Sale-a-Bration stempels.
Maar ook is er een pons verkrijgbaar. Zoals jullie weten ben ik zelf erg gek op het geluid van een pons 🙂 dus ben ik daar erg blij mee. Deze aanbieding geldt van 1 – 31 maart.
Ik heb voor je gemak er de links hieronder in kleur neergezet: klik erop en je komt vanzelf in mijn officiële webshop waar je alle artikelen kunt bekijken.

Voor de aanvullende artikelen KLIK JE HIER
(Let op: er zijn nieuw toegevoegde artikelen met een ander nummer dan het catalogusnummer wanneer je het als Sale-a-Bration kado wilt meebestellen! Deze vallen onder “Free Level 1”)

Voor de nieuwe coördinerende stansen, stempels en ponsen KLIK JE HIER

03.01.19_TH_IMG_Q1_OOP_4

Wil je artikelen bestellen, uit de voorjaars- of jaarcatalogus, of misschien de nieuw toegevoegde artikelen van deze maandaanbieding, dan kun je dat op diverse manieren doen.
– Via de webshop
– D.m.v. een mail naar attelyootje@gmail.com.
A.s. weekend doe ik een verzamelbestelling. Wil je meedoen, mail dan svp. Ik kijk graag eerst naar “De Mol”… aftellen dus. Vanwege De Mol heb ik de besteldatum op 3 maart gezet.

Groetjes, Yolanda

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.