Sale-a-Bration is gestart!

Hoihoi,

Jaaa, hij is online: de Minicatalogus – geldig van 3 januari tot 2 juni 2020.
Hij staat boordevol mooie nieuwe producten, en je kunt jouw bestelling nu al plaatsen via mij.

Hierboven kun je op de afbeelding klikken om de Mini-catalogus in te zien. De nieuwe mini-catalogus van papier kun je nog steeds opvragen: tegen vergoeding van de portokosten stuur ik hem graag naar je toe.
Heb je hem nog niet en doe je mee in de verzamelbestelling? Vermeld dan of je hem bij je bestelling wilt ontvangen, dan voeg ik hem graag toe.

Er zijn hier en daar wat aanpassingen gedaan, om het allemaal nóg leuker voor ons te maken:

 • De nieuwe voorjaarscatalogus heet Mini-catalogus en heeft een andere uitstraling gekregen: je bladert nu in de breedte, zodat de werkstukken nog mooier tot hun recht komen.
 • Er staat bij de Suites (totaalpakket aan producten) welke kleuren zijn gebruikt, heel handig voor nóg meer ideeën!
 • Voorin is een opsomming van de verkrijgbare (voordelige) bundels. Handig!
 • Achterin staat een inhoudsopgave voorzien van plaatjes, YESSS lekker duidelijk om in één oogopslag je favorieten stempelset terug te kunnen zoeken.

En wat een feest: het is vanaf vandaag tot 31 maart 2020 “Sale-a-Bration” – de mooiste periode van het jaar bij Stampin’ Up!, want bij aankoop van (iedere) €60,00 mag je gratis kadoos uitzoeken en meebestellen. Er bestaan 2 levels:

 • Level 1: voor (elke) €60,00 is er iets te kiezen,
 • Level 2: voor (elke) €120,00 is er een bijpassend gratis kado, maar je mag dus ook 2x een kado met het paarse zonnetje kiezen.

In de SAB-brochure staat de aanduiding bij de kadoos, herkenbaar aan een paars of rood zonnetje:

Bereikt jouw bestelling een bedrag van €375,00 dan krijg je de té leuke en exclusieve set “Little Ladybug” kado! Aahhh liefff hè?

En, Stampin’ Up! zou Stampin’ Up! niet zijn, als er niet ook nog een prachtige aanbieding zou zijn om het startpakket aan te schaffen.
Twijfel je al enige tijd om demonstratrice te worden? Wil jij anderen ook van deze leuke hobby laten meegenieten, of wil jij voor jezelf jouw eigen hobbymaterialen aan kunnen schaffen? Het maakt niet uit, de keuze is aan jou! Wil je alvast beginnen om jouw eigen hobby op te bouwen, dan kan dat gewoon, ook later nog kun je beslissen of je er meer uit wilt halen.
Het startpakket stel je lekker zelf samen tot een bedrag van €175,00, maar je betaalt er maar €129,00 voor.
Dat is nog niet alles:

 • Je krijgt een Mini-Cutter (mini snijder) kado
 • plus een stapel DSP (6″x6″) van verschillende designs. Zodat je gelijk leuk aan de slag kunt.
  En het is nog niet afgelopen hoor:
 • Je mag ook nog eens een extra (!) stempelset kiezen uit zowel de Jaarcatalogus als de Minicatalogus. WHOOHOO! Ik zou zeggen: ga maar vast bladeren!

Kies je om met mijn team “mee te reizen”, dan mag je op mijn volledige begeleiding rekenen. Neem gerust contact met mij op, als je vragen hebt. Heb je al besloten om van deze geweldige aanbieding gebruik te maken? Klik dan op onderstaande afbeelding en schrijf je gelijk in.

Wil jij graag tijdens Sale-a-Bration een keer gastvrouw zijn met een party bij jou thuis? Ik kom graag naar je toe. Ik neem de benodigdheden mee, jij zorgt voor de gasten en we maken een werkstuk, gezellig met elkaar. Tussendoor krijg je tips en truuks en jij en jouw gasten kunnen tevens een bestelling doorgeven. Als gastvrouw kun je bij een partybedrag vanaf 
€375,00 de leuke stempelset (Lovely Ladybug) met Lieveheersbeestjes verdienen! Hoe leuk is dat: exclusief voor jou als gastvrouw, want hij is niet te koop!
Neem contact met mij op via email of kies voor het contactformulier op mijn website.

Genoeg geschreven. Mocht je nog vragen hebben, dan zie ik graag jouw bericht via de email of contactformulier op deze website.
Wil je meebestellen via de verzamelorder, zorg dan dat jouw mail/bestelling op dinsdag 7 januari uiterlijk 18:00 uur binnen is.

Groetjes,
Yolanda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Woensdag 29 januari – Watervalalbum
Woensdag 26 februari – Album van enveloppen
Woensdag 4 maart – Bloemetjes en Bijtjes
Woensdag 18 maart – Paris…chocoh…lala

Aanmelden? Klik op de workshop waar je voor wil aanmelden