Retiring products / Laatste-kans producten

Hits: 2

04.15.19_HEADER_RETIRING_LIST_UK

Hoihoi,

Daar ben ik weer, met nieuws voor jullie.

Vanaf vandaag tot en met 3 juni (of zolang de voorraad strekt!) zijn een heel aantal producten voor het laatst verkrijgbaar die in de jaarcatalogus en in de voorjaarscatalogus staan.
Bestel* nu het nog kan, want OP = OP!

Kijk daarom snel in mijn officiële webshop: KLIK HIER 

Gebruik van mijn officiële webshop wil ik je van harte aanbevelen! Bestel je namelijk via de webshop dan heb je de meeste kans om aan je spulletjes te komen.
Je kunt natuurlijk ook mij een mailtje sturen via het contactformulier van deze website. Doordat ik op maandag, dinsdag en woensdag overdag op mijn werk ben, is het niet altijd mogelijk meteen te bestellen. Ik doe echter mijn best om je zo snel mogelijk te helpen. Daarom wacht ik niet op een verzamelbestelling. Hoop op je begrip hiervoor. Echter zijn er geen verzendkosten als je bestelling meer dan € 50,- bedraagt. Je ontvangt uiteraard nog bericht over de betaling, deze dient dan wel zo snel mogelijk binnen te zijn.

Bijvoorbeeld: sinds jaren wordt de stempelset Lovely as a Tree aangeboden. Die staat nu op de Retired List. Bestel hem snel nu het nog kan (let wel: op=op!).

Lovely As A Tree Clear-Mount Stamp Set
Lovely As A Tree Clear-Mount Stamp Set

Tips:
Er staan óók anderstalige (Duits en Frans) dan Engelstalige sets in de webwinkel. Let dus op dat je de juiste kiest!
Voor het laatst kun je houten stempels bestellen, en voortaan (nieuwe catalogus) zullen clearmount stempels als cling stempels worden aangeboden.

*Het kan voorkomen dat op basis van voorraad artikelen ergens in de loop van de verkoopperiode producten afgeprijsd worden aangeboden, dat is niet voorspelbaar. Om die reden zal er daarom geen geld worden teruggegeven op de aankoop.

Liefs,
Yolanda

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.