Reminders – herinneringen

Hoihoi,

Even een aantal reminders van alle datums die lopen:

 • Van de Stamp Impressions bloghop eerder deze week (zie 19 april) loopt nog de uitdaging om ook aan de slag te gaan met het Tic Tac Toe schema. Heb jij al zelf geprobeerd jouw uitdaging hierin te vinden? Stuur jouw project via email aan mij, op vrijdag 1 mei verloot ik een leuk prijsje onder de inzenders.
 • In mijn “Shop Retired” op deze website geldt nog tot en met 28 april a.s. gratis verzendkosten. Neus lekker rond en bestel eenvoudig door jouw keuze in je winkelmand te plaatsen.
 • Wil je nog voor een laatste kans product gaan in mijn officiële Stampin’ Up!-webshop, kijk dan snel wat er nog over is aan echte hebbedingen, soms voor een habbekrats ten opzichte van de normale verkoopprijs! KLIK hier om naar de webshop te gaan.
 • Bestellen kan op diverse manieren:
  – in de webshop, afrekenen met creditcard en verzendkosten à € 5,95
  – via mail aan attelyootje@gmail.com, in verzamelbestelling geen verzendkosten
  – via mail aan attelyootje@gmail.com, direct naar jouw huisadres verzendkostenvrij vanaf € 60,00
  – via contactformulier op deze website, verzending idem als via mail.
 • De nieuwe jaarcatalogus komt er aan:
 1. Bij een catalogusbestelling, vanaf €25,- en via mij, ontvangen nieuwe klanten de catalogus éénmalig gratis.
 2. Vond er een catalogusbestelling, vanaf €25,- en via mij, plaats in de afgelopen 12 maanden, dan ontvang je hem gratis.
 3. Zonder aankoop via mij worden de verzendkosten berekend.
  >>> Bij berekenen verzendkosten ontvangt u binnenkort een betaalverzoek.
 • Een nieuwe datum voor de Knotsgekke Kaartendagen in Den Bosch, die in augustus zouden plaatsvinden: (in principe) 2 weken verplaatst naar 10, 11 en 12 september. Men gaat er vanuit dat onder de gegeven omstandigheden en onder bepaalde afspraken een en ander door kan gaan, dus ik hoop van ganser harte jullie allemaal te kunnen begroeten, verdeeld over de dag, verdeeld over de dagen. Nieuw nieuws volgt uiteraard.
 • Voor de Zomerworkshopdag op 27 juni zoeken we een alternatief.
  Het zal een ieder duidelijk zijn dat deze niet op de geplande locatie zal gaan plaatsvinden, maar bij jou thuis, en via …. een of andere online verbinding waarbij ik/wij geregeld even binnen komen. We vinden het natuurlijk heel jammer dat we niet samen kunnen zijn, maar er is ons alles aan gelegen om elkaar zo gezond mogelijk te kunnen ontmoeten. Er komen gelukkig nog steeds aanmeldingen binnen, erg leuk en fijn!
  Heb jij jezelf al aangemeld? Het kan nog steeds, svp via mail of contactformulier. Ben je al aangemeld dan ontvang je uiteraard aanvullend bericht.

Dit was het weer voor deze keer.
Heb je vragen, dan zie ik graag je mail of app of ….

Boven in mijn atelier ben ik druk bezig e.e.a. uit te zoeken. Mijn goeie gruttekes zeg … wat een bende is het daar. Moet maar gauw aan de slag.

Dag, dag! Fijn weekend!

Groetjes,
Yolanda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.