Party

Party zelf organiseren

Zou je het leuk vinden bij jou thuis een Stampin’ Up!® party te organiseren voor jou en je vriendinnen?
Dat kan!

Je kunt er Rewards (gastvrouweneuro’s) voor gratis stempelssets en/of leuke kortingen mee verdienen. Hoe het is opgebouwd zie je in onderstaand schema

Bovendien krijg jij als hostess (gastvrouw) de op dat moment geldige catalogus gratis, plus eventueel de seizoencatalogus. Wat moet je ervoor doen?Nodig een aantal van de vriendinnen uit die het leuk vinden om een middagje/avondje creatief bezig te zijn. Het is niet per se noodzakelijk dat ze al bekend zijn met stempelen. Wel is fijn als ze interesse hebben in een creatief bezig zijn. Verder hoef je alleen zorg te dragen voor thee/koffie en eventueel een lekkere versnapering en de rest doe ik!  

Er zijn 2 soorten party’s mogelijk.

  • Je kunt een stempelparty inclusief make-and-take afspreken. Een make-and-take is een klein project of kaart die we gaan maken, zodat je kunt ervaren hoe het is om met Stampin’ Up!® producten te werken. Voor een make-and-take vraag ik een bijdrage van € 3,00 per persoon. Deze bijdrage komt te vervallen voor iedereen die een individuele bestelling plaatst van minimaal € 30,00. Als gastvrouw kun je rekenen op leuke extraatjes.
  • Je kunt een workshop op locatie afspreken. Dan maak je in overleg een leuk project of een aantal kaarten. Hiervoor zal een vergoeding worden gevraagd van € 12,50 per persoon. Deze bijdrage komt te vervallen bij een individuele bestelling van minimaal € 60,00. Als gastvrouw kun je rekenen op leuke extraatjes.

Een en ander gaat altijd in onderling overleg.

Heb je interesse in het boeken van een party of workshop mail me dan: attelyootje@gmail.com


Losse bestellingen

Je kunt ook altijd losse bestellingen bij mij opgeven. Mailen naar attelyootje@gmail.com en er wordt contact met je opgenomen over de besteldatum en leveringsdatum.
Betalingen dienen van tevoren binnen te zijn, anders kan er niet worden besteld. Houd rekening met bijkomende verzendkosten.

Chat openen
Hallo,
Waarmee kan ik je helpen?