Bloghop Creatieve Harten – Out with the Old

 

“Wat leuk dat je langskomt voor weer een nieuwe bloghop van de Creatieve Harten!
Wij hebben voor jullie een heleboel SUperleuke en mooie projecten die alles te maken hebben met het thema “Out with the Old”, zodat je nog even inspiratie kunt opdoen met de materialen die ons met ingang van de nieuwe jaarcatalogus gaan verlaten. Ook zul je een paar producten tegenkomen uit de vorige catalogi die ook weer in de komende catalogus te vinden zijn.

Wij hopen dat je vandaag veel inspiratie opdoet, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met de leuke, geweldige producten van Stampin’ Up! die er op dit moment nog zijn en degene die zullen blijven.
Natuurlijk zijn wij heel benieuwd wat je van ons project vindt. Laat je gezellig een berichtje achter? Dat waarderen wij zeer!

Dankjewel Helmy Goyer, dat ik het stokje van je mag overnemen!

 

Deze bloem vind ik zo mooi en heeft had een fijne pons erbij. Even het truukje te pakken krijgen en dan lekker verder. Helaas vertrekken deze stempel en pons. Maar niet eerder dan dat ik er nog één keer mee gespeeld heb.
De achtergrond is gestempeld met Sahara Sand (blijft) en stempels uit de set Summer Silhouettes (vertrekt). Zo in de zon lijkt de zandkleurige inkt net op schaduw 🙂
De bloemen verwerkte ik met behulp van de Babywipe techniek en drie kleuren refills van de serie In-Colors 2014-2016 (vertrekken). Heel eenvoudig een billendoekje een aantal keren vouwen, bedruppelen met de refills en daarna stempelen om dit effect te krijgen. Zó leuk en verrassend om te doen. Ook de kleine bloem (in het hart met mini Glue Dots (blijft) geplakt) stempelde ik zo. Daarna geponst met de Petite Petals pons (blijft).
Dan vond ik ook nog Itty Bitty Accents, die ik het hartje van het kleine bloemetje plakte. De blaadjes wat omgekruld en opgeplakt met een aantal dimensionals.
De tekst komt uit de set Something to Say (vertrekt).
Voor de basis gebruikte ik het stevige Whisper White Thick Cardstock, terwijl ik het “gewone” Whisper White gebruikte om op te stempelen. Dit is opgeplakt met Dimensionals. Lekker veel want dat staat zo mooi 🙂

 
 
 

Onze tuin staat er zo mooi bij vandaag, lekker in het zonnetje. De tuinkabouters-nieuwe-stijl zijn blij met de post vandaag. Ze mogen even weten dat we van ze houden!


Veel artikelen staan nu met korting in de Retiring Products sectie van de webshop. Wil je nog snel je inkopen doen, dan moet je echt snel beslissen. Er geldt een OP=OP-principe. 
Bestellen kan via de webshop, klik hier
   maar ook door een mail te sturen naar mij: attelyootje@gmail.com Bedankt voor jouw bezoekje en hop gezellig verder, door op de VOLGENDE/NEXT knop te klikken.
SUper veel plezier nog tijdens de bloghop!

Het volgende blog is van Leoni Geertsema, zij heeft weer zoiets leuks gemaakt! Leoni, ik geef het stokje hierbij aan jou over!

 

Mocht je de weg zijn kwijtgeraakt dan kun je de draad bij een van de volgende adressen weer oppakken:

 

Comments 13

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enter Captcha Here : *

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error

Je vindt de website mooi? Vertel het je vrienden:

%d bloggers liken dit: