Stampin’ Up! – Laatste kans producten

Hoihoi, 

De tijd vliegt! Ik werk weer bijna volledig en het gaat goed. Binnenkort weer volledig dus. Dat betekent ook dat ik mijn activiteiten als demonstratrice weer volledig ga oppakken. En ik kan je vertellen: ik heb er zin in! Zeker met alle nieuwe producten in het vooruitzicht die vanaf juni verkrijgbaar zijn. 
Ben je ook zo nieuwsgierig wat er nieuw is? Vraag dan een gratis catalogus aan en ik stuur hem zo snel mogelijk naar je op. Doe dat ook als je al klant bent, met de nieuwe wet AVG in het vooruitzicht ben ik liever gedekt door jouw aanvraag. 

Ben druk bezig geweest aan een verrassing voor afgelopen zaterdag. Er was een High Tea(m)dag van mijn upline Caroline van der Straaten, waarvoor ik voor iedereen een kleine attentie maakte. Gewoon gezellig! Maar het had iets meer werk omhanden dan ik aanvankelijk berekend had, en ik kwam papier tekort, maar dat was gelukkig op tijd geregeld. Ik had e.e.a. voorbereid zodat het gezellig mee kon voor een paar gezellige vrije dagen “op stap”. Eerst mijn kamp opgezet: herken je de inspiratie die er allemaal ligt? 

Het doosje maakte ik naar aanleiding van een video van een collega, kijk maar eens: https://thepaperpixie.com/2018/05/napkin-fold-gift-box.html. Zij had het voorbeeld ook van een collega gezien en er een leuke video bij gemaakt met tips. 
Mijn doosjes zijn zo geworden: 

In de bodem heb ik de tekststempel “Statement of My Heart” gebruikt. Een unieke stempel die alleen deze maand verkrijgbaar is, en deel uitmaakt van een prachtige bundel “Share What You Love Suite”. 

– De Stampin’ Up!-aanbieding van de maand mei loopt nog steeds: 

De grootste bundel “Share What You Love Suite” is een prachtige set artikelen waarmee je direct aan de slag kunt. Er zit zelfs één artikel in welke je niet in de catalogus zult vinden, de exclusieve “Statement of My Heart”-stempel. En ook nog een paar gratis artikelen.
Kijk maar eens naar deze video: https://www.youtube.com/watch?v=YPHInF9q41Q&feature=youtu.be, waarin alles mooi getoond en uitgelegd wordt. In het engels, onze voertaal, maar heb je vragen mail of bel mij dan. Ik leg het je graag uit. 

Niet alleen uit deze drie bundels kun je kiezen…. Helemaal te gekke nieuwe kleurtjes? De namen zijn al leuk:
Je kunt tijdens de maand mei deze 5 nieuwe kleuren inktpads tegelijk bestellen met 10% korting. Ook dat voordeel zie je niet terug in de nieuwe catalogus.

Verder zijn er inmiddels een aantal “laatste kans”-artikelen afgeprijsd. Kijk maar rond in de webshop. Ik wil je aanraden om elke dag even te snuffelen. De afprijzingen worden ons niet aangekondigd zodat ik je niet direct op de hoogte kan brengen. Zolang de voorraad strekt, op=op. 
Op de hoofdpagina van mijn website vind je de knop naar mijn webwinkel. Die weet je inmiddels te vinden natuurlijk. Er staat in de zijkolom een knop die je daar naartoe leidt (boodschappenwagen).

En dan ga ik nu verder genieten van mijn weekje vrij. Het is weer heerlijk om hier te zijn. 

Groetjes, Yolanda

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.