Laatste-bestelkans-dagen

Hits: 3

Hoihoi,

Het is aftellen naar de start van de nieuwe catalogus. 3 juni is het zover: dan start voor jou ook de gelegenheid om nieuwe producten hieruit te bestellen.

Maar voordat het zover is heb je nog slechts een paar dagen de kans om de uitlopende producten te verkrijgen – soms voor bodemprijzen!
Ik heb een aantal voorbeelden hieronder neergezet van kaarten/projecten die ik afgelopen periode ermee maakte. Mooie inspiratie voor je?

Helemaal onderaan deze blogpost zie je het productoverzicht, klik je op de afbeelding dan ga je gelijk naar mijn officiële webwinkel. Afrekenen gaat eenvoudig met een creditcard en je betaalt een bedrag van € 5,95 verzendkosten. Mocht een artikel nagestuurd moeten worden omdat het niet voorradig is, dan komt dat kostenloos op jouw adres zodra het wel beschikbaar is.

Er staan onder andere ook Nederlandse stempelsets tussen die na 3 juni niet meer te verkrijgen zullen zijn.
Uiteraard kun je ook alle andere producten gewoon meebestellen…
!! Het kan voorkomen dat producten even niet op voorraad zijn in verband met vervoers- en douaneproblematiek. De webwinkel geeft zo goed mogelijk aan, wat de verwachting is.

Mocht je nog niet in het bezit zijn van een catalogus, mail je verzoek hiervoor dan naar attelyootje@gmail.com
Tegen betaling van de verzendkosten stuur ik hem graag toe, of samen met een bestelling van minimaal 25 euro stuur ik hem gratis (brievenbuspost) mee.

Er is zelfs een Beginnersbrochure, met aantrekkelijk geprijsde producten die je eenvoudig op weg helpen bij je nieuwe hobby.
En… voor het eerst: een heuse brochure met alle Nederlandse stempels die met ingang van 3 juni verkrijgbaar zijn.
Deze twee krijg je ook meegestuurd.

Maar eerst: gebruik nog de laatste gelegenheid voor de producten die na 3 juni niet meer terug zullen komen. Mail je bestelling naar attelyootje@gmail.com, ik doe maandag om 14:00 uur een verzamelbestelling, dus zorg dat je op tijd mailt.

Ik kan me voorstellen dat je zit te popelen om nieuwe producten te ontvangen. Je kunt dus ook nu alvast jouw bestelling uit de nieuwe catalogus mailen naar mij. Ik doe op 3 juni a.s. een verzamelbestelling.

Ik wens je alvast een prachtig Pinksterweekend.
Staat jouw barbecue al klaar?

Groetjes,
Yolanda

Product Overzicht
Baker's Boxes
€ 8,50
Copper Tea Tins
€ 18,00

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.