Meteen naar de inhoud

Koffie, Kaart en Kletskoppen

Hoihoi,

Kom binnen, schuif gezellig aan. Neem je een kopje koffie, of misschien liever een kopje thee? Kletskoppie erbij?
Hoe gaat het met je? Rare tijd he? Ik mis het wel hoor – de vrijdagse koffiekaartjes, en nog meer: de extra gezelligheid in huis, lekker babbelen, kaartje maken, techniek uitproberen. De vrijheid om een kaart wat anders dan het voorbeeld maken, probleemoplossing, inspiratie van elkaar opdoen.
Ik hoop maar dat het gauw weer “mag”, eigenlijk moet ik zeggen: kan!

Een tijdje geleden maakten we deze kaart:

Het is wel een kaart voor een gevorderde, maar onder begeleiding (en dat doe ik graag) is dit goed te doen voor een starter die het leuk vindt om wat technieken te leren.

Als je goed kijkt, zie je dat er 2 kleuren embossingpoeder zijn gebruikt: koper en zilver.
Ik ben helemaal blij met de koperkleur, je kunt er zulke leuke effecten mee bereiken. Helaas staat deze kleur in de webshop tussen de “Last Chance Products”. Klik hier om naar de webshop te gaan.

De volgende technieken zijn gebruikt: heatembossing, kleurwerk met markers en een watertankkwast en er is ook gesponst.
Voordat ik ga heat-embossen vind ik het fijn om het papier enigszins vetvrij te maken door de Embossing Buddy (KLIK) over het papier te wrijven. Helaas staat ook deze in de “Last Chance” lijst.

Mooi resultaat zo he? Dimensie doet wat met een kaart…
En soms wil je net even anders, dat kan ook gebeuren tijdens Koffie, Kaart en Kletskoppen. Dan zit je zo te praten dat het anders loopt. En dan zoeken en vinden we daar samen een oplossing voor. Deze kaart was het resultaat van de inspanningen van een klant/vriendin:

Toch een beetje Koffie, Kaart en Kletskoppengevoel gekregen?
Heb je vragen, dan hoor ik ze graag. Mail gewoon even naar attelyootje@gmail.com of gebruik het contactformulier op deze website.

Bestellingen gaan gewoon door, dat is makkelijk vanuit huis…
Voor de “Last Chance Producten” die NU nog verkrijgbaar zijn kijk je het snelst in mijn officiële webwinkel. Makkelijker dan de hele lijst die ik een paar dagen geleden postte, want daarvan zijn al veel artikelen niet meer verkrijgbaar. De hele webwinkel wordt continue bijgehouden, dus weet je zeker welke producten er op dit moment nog verkrijgbaar zijn.
Doe bijvoorbeeld je voordeel met BUNDELS, waarbij je op de combinatie van stempels en bv. stansen 10% korting krijgt. Dat aanbod voor deze producten gaat er vanaf voor deze samenstelling. En soms komen de producten zelfs helemaal niet meer terug. Of in een andere vorm, of samenstelling, of uitvoering, of… Nou ja, ik bedoel maar…

De lijst met gebruikte producten is groot. Toch zijn het vaak producten die je gewoon al hebt, en fijn kunt gebruiken om dit te maken.
Start je net met het aanleggen van een bonte verzameling mooie producten dan wil je ik graag helpen om binnen jouw budget een samenstelling te maken. Neem gerust contact op: mailen kan via attelyootje@gmail.com of gebruik het contactformulier op deze website.
Bellen mag ook, geen probleem (op maandag, dinsdag en woensdag graag na 18:00 uur, voor de rest ben ik je graag full-time tot je dienst).

Heb een fijn weekend! Lekker lang genieten!
Blijf gezond!

Groetjes,
Yolanda

ProductOverzicht
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Embossing Buddy
[103083]
€ 7,50
Aqua Painters
[103954]
€ 21,00
Sponge Daubers
[133773]
€ 6,00
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Stampin' Scrub
[126200]
€ 22,00
Stampin' Mist
[102394]
€ 6,00

1 reactie op “Koffie, Kaart en Kletskoppen”

  1. Lida de Leeuw van Weenen

    Ik mis het ook hoor, even samen creatief en lekker kletsen. Van de week nog één weggegeven die we een keer maakten met mooi DSP. Een mooie tekst erin die heel goed paste bij het 60-jarig huwelijksjubileum van mijn ouders.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.