Meteen naar de inhoud

Informatie over verzending en productie

Hoihoi,

Je weet waarschijnlijk wel (en anders nu 😉 ) dat ik gek ben op de bruine bestelauto’s van UPS – de bezorgers van onze leuke pakketten in creatieve inhoud. Altijd weer gezellig om het uit te mogen pakken.
Mocht je eens zo’n auto tegenkomen, denk dan aan pakketten die altijd met een brede glimlach worden bezorgd én ontvangen.

Lees het persbericht

Er heersen overal nog steeds tekorten bij de toeleveringsketen, vertragingen bij de verzending, personeelsgebrek, transport- en leveringsproblemen. 
Stampin’ Up! (en ik) doen ons uiterste best, maar helaas zijn we bij sommige vertragingen echt machteloos. In deze lastige, onvoorspelbare tijden helpt het als we zorgen dat klanten begrip voor de situatie en realistische verwachtingen hebben.
Gelukkig wordt via ons magazijn in Frankfurt momenteel binnen de gebruikelijke termijn verzonden.

FABRICAGE VAN ONZE PRODUCTEN
Er zijn nog steeds wat vertragingen in de productie bij enkele van onze leveranciers in Noord-Amerika vanwege grondstoffentekorten en de toename van de vraag wereldwijd, maar ze gaan door met het vervaardigen van onze producten. 
Soms moet er gewacht worden op levering vanuit het buitenland. Wil je weten of een bepaald product voorradig is, vraag dan gerust bij mij om informatie, in sommige gevallen kan ik nagaan wanneer het verwacht wordt.
Er worden voorlopig geen na-leveringen gedaan, omdat dit gezien de omstandigheden veel extra kosten met zich meebrengt. Hopelijk is het van niet al te lange duur.

LEVERING VAN BESTELLINGEN
Stampin’ Up! werkt samen met ervaren transportbedrijven om de levering van bestellingen optimaal te laten verlopen. De gemiddelde verwerkingstijd in het Europese distributiecentrum bedraagt twee werkdagen na het afsluiten van de bestelling. Zodra de bestelling het Europese distributiecentrum verlaten heeft, kan de levertijd wisselen en valt deze onder de verantwoordelijkheid van de vervoerder.

VERZENDING
Vanaf 1 april 2022 is het nieuwe standaardtarief voor verzending naar Nederland € 7,95.
Dit tarief geldt met name voor directe bestellingen via (mijn) Stampin’ Up!-webwinkel.
Het besteedbedrag voor gratis verzending naar jouw huisadres is gewijzigd naar minimum € 100,00.
Bestellingen van meer dan € 200,00 komen ook in aanmerking voor Rewards.

Voor overige verzendinformatie verwijs ik je graag naar mijn pagina “Stampin’ Up!-Producten Bestellen”

Voor al je vragen kun ja altijd bij mij terecht: stuur eenvoudig je email naar attelyootje@gmail.com of gebruik het contactformulier op deze website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.