Meteen naar de inhoud

IDEAS Bloghop: Wiggling Bonanza Buddies

Hoihoi,

Eindelijk kan ik jullie vertellen dat ik vanaf vandaag meedoe aan een maandelijkse bloghop van het internationaal demonstrators team “I.D.E.A.S.”: International Demos Exciting Artistic Stampin’.

Elke maand willen wij jullie voorzien van ideeën met de mooie producten van Stampin’ Up! Er worden kaarten en andere projecten getoond, door 12 demonstrators uit Nederland, Duitsland, Australië, Canada, USA en Engeland.
Wil je in je eigen taal deze bloghop lezen, kies dan “Translate” / “VERTALEN” in de rechter kolom.

Deze maand staat in het teken van een wiebel/wobbel/waggel kaart. Ik had ergens in de kast nog Wobbles liggen, die ik wilde gebruiken. En ik vond dat de Bonanza Buddies erg goed bij het thema pasten.

Ik hoor je denken: wat is nu een Wobble? Nou, dat is een spiraalvormig wiebelgevalletje dat je achter een afbeelding kunt plakken en bij bewegen van de kaart gaat dan de afbeelding wat wiebelen. Heel leuk om te zien. Op deze kaart zitten er dus wel drie. Een drukte van belang in de dierentuin!

Ik heb deze Wobbles online gevonden in een webwinkel in Nederland, maar ik weet zeker dat je ze ook kunt vinden door te googlen, wellicht via Amazon.

Hoe je deze kaart kunt maken staat in de tutorial, die deel uitmaakt van de gehele bundel (12 tutorials) , samengesteld door mijn collega’s.

Al onze projecten worden gebundeld aangeboden en die kun je gratis ontvangen bij een bestelling vanaf €35,00 of bestellen via mij tegen betaling van €15,00.
Er is wel een voorwaarde aan verbonden: wij hebben hard gewerkt aan de projecten, de beschrijvingen zijn alleen voor eigen gebruik bedoeld. Wij hopen op jouw begrip hiervoor.
Weet jij iemand die ook zo’n bundel wil hebben geef haar/hem dan eenvoudig mijn mailadres zodat diegene contact met mij kan opnemen.
Mailen kan naar attelyootje@gmail.com
Of via het contactformulier op deze website.

Ook de gebruikte artikelen staan in de tutorial vermeld, dus deze keer geen product overzicht.

Wil je nog meer inspiratie zien en verder hoppen naar …. Klik dan op de knop NEXT hieronder.

Groetjes, Yolanda

12 reacties op “IDEAS Bloghop: Wiggling Bonanza Buddies”

  1. Absolutely love your card, Yolanda. The wobble element is perfect for these cute critters. I’ve found them in Australia, so I’ll be using your helpful instructions.

    1. Hi Judy May, thank you!
      Those ready-made wobbles are so easy to use! I think they must be available in every country, as “Action Wobbles”. There are various measurements. Maybe try Amazon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.