Happy Mails – Happy Trails

Hoihoi,

Er is heel leuke post gekomen: een pakket vol met nieuw speelgoed uit de nieuwe catalogus.
Ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan.

De post bracht meerdere dozen, want ik heb ook de catalogussen voor jullie meebesteld. Die gaan deze week op de bus. Even volhouden nog!
Nog niet aangemeld voor een nieuwe catalogus via mij? Doe het gewoon! Stuur mij mail en de catalogus gaat op pad.

Maar eerst nog de training volgen die daaraan vooraf gaat, die is vanochtend. En dat gaat online gebeuren. Onder gewone omstandigheden heet het On Tour, omdat het op verschillende plekken en datums plaatsvindt, een soort tournee. Maar nu gaat het dus allemaal online.
Het is bedoeld als training voor tips en trucs, maar ook om elkaar weer te zien en gezellig van al het nieuws te genieten.

OnStage 2021

Deze keer konden we ook een tweetal emaille mokken meebestellen, een exclusieve gelegenheid voor demonstrators, en die wilde ik niet voorbij laten gaan. Heerlijk onbreekbaar en lekker samen op pad ermee. Lekkers in de rugtas en dan: de paden op – de lanen in!
Zo leuk: ze doen me denken aan mijn oma – spoelde met een dergelijke beker (ik weet het nog goed: witte beker met een blauwe rand!) de ramen rijkelijk met regenwater uit de regenton af. En ze waren altijd kraakhelder.
Ik zal die gewoonte denk ik niet voortzetten, want bij ons komt een hele leuke ramenwasser de ramen doen! 🙂

We zijn er klaar voor, ik hoop op weer een leerzame dag.
Tot gauw!

Groetjes,
Yolanda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.